Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η λεζάντα που την συνόδεψε


Η Φαίη Σκορδά, όπως έχουμε γράψει και σε άλλο κείμενο, έχει τελειώσει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και βρίσκεται ήδη σε διακοπές.

Στις διακοπές της μπορεί να μην αναφέρει το μέρος που βρίσκετε αλλά φροντίζει να ανεβάζει εντυπωσιακές φωτογραφίες και να περνάει ισχυρά μηνύματα μέσα από αυτές.

Έτσι και αυτή την φορά η δημοφιλής παρουσιάστρια, αποφάσισε να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα και την συνόδεψε με μία λεζάντα η οποία μπορεί να αποτελούνταν από μία λέξη, αλλά ήταν γεμάτη νόημα.

Η φωτογραφία που ανάρτησε η Φαίη Σκορδά

  • η φωτογραφία την απεικονίζει να περπατάει στον εξωτερικό χώρο μίας πισίνας  και να φοράει ένα εντυπωσιακότατο στενό , midi φόρεμα σε φούξια χρώμα. Στο ένα της χέρι κρατάει ένα φούξια τσαντάκι το οποίο φαίνεται σαν να το έχει πάρει ο αέρας  και στο άλλο της χέρι κρατάει ένα ποτήρι με κρασί, σαν να είναι έτοιμη να το τσουγκρίσει.
  • Το σύνολο έχει συνδυάσει με ψιλά πέδιλα, και για τα μαλλιά της έχει επιλέξει να τα ποιάσει σε χαλαρή κοτσίδα.
  • Το φόρεμα διαθέτει ένα βαθύ σκίσιμο και καταφέρνει να αναδείξει τα υπέροχα και γυμνασμένα πόδια της παρουσιάστριας.
  • Πίσω διακρίνεται η θάλασσα κι λίγο το μέρος που τραβήχτηκε η φωτογραφία.

Η λεζάντα που συνόδευσε την φωτογραφία

  • Την φωτογραφία αποφάσισε να την συνοδεύσει με την λεζάντα ¨περπατάμε”. Μπορεί να είναι μόνο μία φράση, αλλά είναι γεμάτη νόημα όπως αντιλαμβανόμαστε. Επίσης αυτή η φράση καταφέρνει να περιγράψει απόλυτα και την κίνηση που φαίνεται να έχει και στην ίδια την φωτογραφία.

Η απόδραση της Φαίης Σκορδάς

  • Η παρουσιάστρια έχει κάνει μία μίνι απόδραση, σε άγνωστους προορισμούς, αφού σε καμία αναρτησή της δεν αναφέρει που είναι, όσο τα παιδιά της βρίσκονται στην Τήνο και κάνουνε διακοπές με τον Γιώργο Λιάγκα. Στην συνέχεια θα τα πάρει η ίδια και λογικά θα βρεθούν Χαλκιδική.

Ακολουθεί βίντεο με την Φαίη Σκορδά

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ