Πώς η Βικτόρια Μπέκαμ κατάφερε να είναι πιο πλούσια και από τη βασίλισσα Ελισάβετ


Η περιουσία που έχει δημιουργήσει μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι κάτι το ασύλληπτο. Και φυσικά, οι καλοθελητές δεν έχουν καμία θέση σε αυτή την ιστορία, αφού το συγκεκριμένο ζευγάρι πραγματικά χρησιμοποιώντας το μυαλό του μπόρεσε να φτάσει μακριά.

Αυτήν τη στιγμή, προς έκπληξη όλων, η περιουσία που έχει δημιουργήσει η Βικτώρια μαζί με τον σύζυγό της ξεπερνά ακόμη και αυτή της Βασίλισσας Ελισάβετ και πολλοί αναλυτές τη συγκρίνουν με με μια αστήρευτη μηχανή συγκέντρωσης χρήματος.

Η εφημερίδα Telegraph καταπιάστηκε με το φαινόμενο Βικτόρια Μπέκαμ παρουσιάζοντας την αμύθητη περιουσία της, ενώ κάνει λόγο για το brand Beckham, όπου όλα τα μέλη σταδιακά αρχίζουν να έχουν συνεισφορά.

Η περιουσία της 44χρονης σχεδιάστριας μόδας και πρώην μέλους του συγκροτήματος Spice Girls εκτιμάται στις 210 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το Management Today, ενώ η σύμφωνα με την Telegraph, η επιχείρηση μόδας που διοικεί αποτιμάται στις 60 εκατομμύρια λίρες.

Βέβαια στο χτίσιμο αυτή της περιουσίας βοήθησε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, τόσο με τη δική του μάρκα αθλητικών ειδών, αλλά και με τις διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Η συνολική τους περιουσία εκτιμάται στα 771 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό που ξεπερνά ακόμη και την περιουσία της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Και μπορεί οι Μπέκαμ να έχουν καταφέρει να έχουν περισσότερα χρήματα από την βασίλισσα Ελισάβετ, κάποια πράγματα, όμως, όσο κι αν το επιθυμούν, δεν θα κατορθώσουν να τα κάνουν όπως εκείνη.

Για παράδειγμα, ενώ προσπάθησαν να κατοικήσουν και οι ίδιοι σε ένα αντίστοιχο παλάτι με το Backingham, το περίφημο Beckingham Palace, η έπαυλη που είχαν αγοράσει το 1999 και έμοιαζε με το βασιλικό ανάκτορο, πουλήθηκε το 2014 έναντι 11.3 εκατομμυρίων λιρών.

Δύσκολοι καιροί να είσαι βασιλιάς στη θέση του βασιλιά, εντέλει…

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ