ΗΠΑ: 35χρονη «πάτησε» με το αυτοκίνητο τον σύζυγό της επειδή ζήτησε διαζύγιο


Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στις ΗΠΑ από τη σύζυγό του η οποία τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό της επειδή ζήτησε διαζύγιο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ η δολοφονία ενός άνδρα από την 35χρονη σύζυγό του η οποία τον πάτησε με το αυτοκίνητό της επειδή της ζήτησε διαζύγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο μετά από καβγά που είχε το θύμα, ο Κρίστοφερ Λιούις, με τη δράστη, την 35χρονη Σανέλ Λιούις, για το φαγητό.

«Τότε αυτός της είπε ότι θέλει διαζύγιο και εκείνη του είπε ότι θα πάρει το αυτοκίνητο και θα τον πατήσει» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Αυτό που συνέβη το είδαμε για πρώτη φορά στην περιοχή μας» πρόσθεσε ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι σε ό,τι συνέβη ρόλο έπαιξε και η κατανάλωση αλκοόλ.

H 35χρονη που παρέσυρε τον σύζυγό της επειδή ζήτησε διαζύγιο

Αυτόπτες μάρτυρες ήταν ο γιος και η κόρη του θύματος που είδαν τη θετή τους μητέρα να πατάει τον πατέρα τους.

Η 35χρονη φέρεται, μάλιστα, να προσπάθησε να παρασύρει και τα δύο αδέρφια αφού τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα τους.

Ο γιος του θύματος δήλωσε ότι χρειάστηκε να γρονθοκοπήσει την 35χρονη για να γλιτώσουν.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος που βοηθούσε όλους όσοι το είχαν ανάγκη. Έχω περισσότερα από 1.000 «αδέρφια» γιατί ο ίδιος ήταν μια πατρική φιγούρα για όλους» δήλωσε ο γιος του άνδρα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του επειδή της ζήτησε διαζύγιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ