Σεξουαλική ζωή : Tips για να αποκτήσετε απόγονο


Εάν θέλετε πραγματικά ένα αγόρι, υπάρχουν προτάσεις που ορισμένοι γονείς θα σας πουν ότι έχετε εργαστεί γι ‘αυτά. Καμία από αυτές τις προτάσεις δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη ότι εγγυάται αποτελέσματα, αλλά οι άνθρωποι τις δοκιμάζουν ελπίζοντας να βελτιώσουν τις πιθανότητες υπέρ τους.

Διατροφή

  • Για αρχάριους, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τι τρώτε καθώς προσπαθείτε να συλλάβετε. Αν και αυτή η ιδέα δεν έχει μελετηθεί ευρέως ή τεκμηριωθεί (οπότε πάρτε αυτές τις προτάσεις με έναν κόκκο αλατιού), οι ερευνητές σε μια μελέτη του 2008 σε 740 γυναίκες βρήκαν μια σχέση μεταξύ της λήψης περισσότερων θερμίδων και της σύλληψης ενός αγοριού.
  • Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αυξήσετε άγρια ​​τα μεγέθη των μερίδων σας και το nosh όλη την ημέρα καθώς προσπαθείτε να συλλάβετε. Λάβετε υπόψη ότι οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες τώρα (ολόκληρα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, σνακ χαμηλής περιεκτικότητας σε σάκχαρα) θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε να λαμβάνετε τον κατάλληλο αριθμό θερμίδων όταν είστε έγκυος.
  • Οι γυναίκες που μελετήθηκαν επίσης κατανάλωναν υψηλότερα επίπεδα καλίου. (Θέλετε να φάτε περισσότερο κάλιο ; Δοκιμάστε μπανάνες, γλυκοπατάτες και λευκά φασόλια.)

Η μέθοδος Shettles

  1. Μια άλλη πρόταση για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε αγόρι είναι ένα σχέδιο σύλληψης που ονομάζεται μέθοδος Shettles , η οποία αναπτύχθηκε από τον Landrum B. Shettles γύρω στο 1960.
  2. Ο Shettles μελέτησε το σπέρμα για να προσδιορίσει τι μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα του σπέρματος. (Σε τελική ανάλυση, το σπέρμα που κερδίζει τη φυλή και γονιμοποιεί το αυγό καθορίζει το φύλο.) Θεώρησε το χρονοδιάγραμμα της σεξουαλικής επαφής, τις θέσεις και το pH των σωματικών υγρών για να δει ποια μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο φύλο.

Τα βασικά σημεία της μεθόδου Shettles περιλαμβάνουν:

  • σεξ κοντά στην ωορρηξία
  • σπέρμα που εναποτίθεται κοντά στον τράχηλο χρησιμοποιώντας θέσεις που επιτρέπουν βαθιά διείσδυση
  • αλκαλικό περιβάλλον στον κόλπο
  • γυναίκα που έχει έναν οργασμό πρώτα
  • Πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος Shettles; Λοιπόν, εξαρτάται σε ποιον μιλάς. Ο Shettles διεκδικεί συνολικό ποσοστό επιτυχίας 75 τοις εκατό στην τρέχουσα έκδοση του βιβλίου του , και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι συνέλαβαν επιτυχώς ένα αγόρι ή κορίτσι χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του.

Ακολουθεί βίντεο για την εγκυμοσύνη

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ