Το Reconnect έρχεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για να αλλάξει όλα όσα ήδη γνωρίζαμε


Μια πρωτοποριακή διοργάνωση έρχεται για να ταράξει τα νερά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και να δώσει έναν άλλο αέρα στις εκθέσεις υψηλής τεχνολογίας, ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα.

Το Reconnect – η πρώτη έκθεση υψηλής τεχνολογίας που γίνεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα με την υπογραφή της Z Empire – θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου στο Grand Resort Lagonissi και εκεί θα δώσουν το παρόν όλοι οι key players της αγοράς των ηλεκτρονικών ειδών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, οι decision makers, οι κατασκευαστές, οι retailers και οι ειδικοί τεχνολογίας, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια διοργάνωση που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει.

Για τρεις ημέρες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Grand Resort Lagonissi, οι εκλεκτοί συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του CEO Lounge και να δικτυωθούν μέσα από μια σειρά από live sessions, όπως για παράδειγμα 90’ to impress όπου η κάθε εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις δραστηριότητές της στο κοινό. Όλα αυτά θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης στα ειδικά διαμορφωμένα και υπερσύγχρονα booths που είναι φτιαγμένα προσωπικά για κάθε πελάτη. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καταξιωμένους ομιλητές από τον χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο.

Όμως, το Reconnect δεν τελειώνει εδώ. Μετά την έκθεση, για τρία συνεχόμενα βράδια, ιδιαίτερα θεματικά party, gala dinner και ξεχωριστά fashion show, θα λαμβάνουν χώρα στο Αχίλλειον Ribas σε ένα μαγευτικό χώρο με πανοραμική θέα στο Σαρωνικό. Έλληνες designers και μη, κάθε βράδυ θα παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους και θα μας παρασύρουν σε μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει business και διασκέδαση.

Το Reconnect – που διοργανώνει η Z Empire – προσφέρει μια νέα εμπειρία τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες, μια πραγματικά πρωτοποριακή διοργάνωση που δεν πρέπει να χάσεις κανείς.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ