Σασμός: Δεύτερο σε αναζήτηση το τρέιλερ της σειράς που έρχεται

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, μετά τις 20:00, προβλήθηκε για πρώτη φορά το trailer της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha, «ΣΑΣΜΟΣ», το οποίο έκανε μεγάλη αίσθηση και είχε χιλιάδες views.

Απόδειξη ότι χθες, Κυριακή 25 Ιουλίου,  το trailer  ήταν δεύτερο  στις ημερήσιες αναζητήσεις της Google σε λιγότερο από 24 ώρες από την προβολή του, εισπράττοντας εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια.

Το τρέιλερ έκανε πανικό από την πρώτη προβολή

  • Το trailer του «Σασμού», της νέας ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha, προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου. Με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε ένα μόνο καρέ που καλύπτει από παρελθόν έως το σήμερα. Ένα καρέ πυκνής ζωής δύο δεκαετιών και πλέον. Μέσα σε αυτό το καρέ  οι ζωές των ηρώων της σειράς συνδέονται με αίμα, πάθος, έρωτα, φιλία, αγάπη. Με γάμους και κηδείες. Με αγαπημένα πρόσωπα πίσω από ραγισμένες κορνίζες. Ανάμικτα τα συναισθήματα μπερδεύονται περισσότερο, γίνονται ένα κουβάρι, όταν  δύο οικογένειες βρίσκονται αντιμέτωπες, σε σύγκρουση. Μία διελκυστίνδα που μοιάζει δίχως τέλος.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ της σειράς

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here