O Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ του «Bridgerton» γίνεται «Άγιος»!


Τον «Σάιμον Τέμπλαρ», γνωστό και ως «Άγιο» είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία ο Ρότζερ Μουρ στα 60s.

O Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ, o ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την επιτυχημένη σειρά Bridgerton του Netflix, ετοιμάζεται να γίνει ο αγαπημένος (των παλαιότερων κυρίως) Άγιος.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, ο Πέιτζ δεν θα συμμετέχει στη δεύτερη σεζόν του Bridgerton. Ωστόσο ήδη ετοιμάζεται για τον επόμενο ρόλο του, ξανά, για λογαριασμό της Paramount, μετά το Dungeons & Dragons.

O ηθοποιός, που είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα στο Χόλιγουντ αυτό τον καιρό, πρόκειται να ενσαρκώσει τον περίφημο Σάιμον Τέμπλαρ γνωστό και ως Άγιο.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Πέιτζ εκτός από τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα έχει και αυτόν του εκτελεστικού παραγωγού. Το σενάριο του νέου «θρίλερ περιπέτειας», το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, έχει την υπογραφή του ηθοποιού και σεναριογράφου Κουαμί Κουέι-Άρμα.

Ο Άγιος (The Saint) βασίζεται στη σειρά βιβλίων του Λέσλι Τσάρτρις. Τη δεκαετία του ’60, μετάφερθηκε στη μικρή οθόνη γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία με τον Ρότζερ Μουρ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα μετά τη θητεία του ως Άγιος, ο Βρετανός ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο του θρυλικού Τζέιμς Μποντ. Παράλληλα, τη δεκαετία του ’90 έγινε μια κινηματογραφική απόπειρα με πρωταγωνιστή τον Βαλ Κίλμερ χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ