Μάσκα με άργιλο: Πώς την εφαρμόζουμε και πώς την αφαιρούμε

Έτσι, αφού επιλέξετε την κατάλληλη μάσκα αργίλου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ακολουθήστε τα βήματα για τη σωστή εφαρμογή της.

#1 Κάντε καθαρισμό

Προτού εφαρμόσετε τη μάσκα, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε μια καθαριστική σύνθεση για να απομακρύνετε το μακιγιάζ, το σμήγμα και τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Έτσι, θα βοηθήσετε το συστατικό να δράσει στο maximum.

#2 Απλώστε μια ομοιόμορφη στρώση

Δε χρειάζεται να εφαρμόσετε μεγάλη ποσότητα. Ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα μάσκας αρκεί για να χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εφαρμογή γίνεται πάντα με καθαρά χέρια. Αν δεν επιθυμείτε να τα λερώσετε, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο παρόμοιο με εκείνο του make up, το οποίο διευκολύνει τη λεπτή και ομοιόμορφη εφαρμογή της στρώσης.

#3 Περιμένετε 10-15 λεπτά

Ξεφυλλίστε ένα περιοδικό, ακούστε μουσική, κάντε ζάπινγκ ή απλώστε μια θρεπτική μάσκα στα μαλλιά σας. Γενικώς χαλαρώστε και αποφύγετε να μιλάτε για να μη «σπάσει» η μάσκα.

#4 Αφαιρέστε την

Εφόσον έχει στεγνώσει η μάσκα, είναι ώρα να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας. Βρέξτε ένα μαλακό ύφασμα και τρίψτε απαλά τη μάσκα με κυκλικές κινήσεις. Τσεκάρετε αν έχετε αφαιρέσει τα υπολείμματά της στη γραμμή του πηγουνιού, τη γραμμή των μαλλιών και τους κροτάφους.

#5 Στεγνώστε την επιδερμίδα

Σκουπίστε απαλά, ταμποναριστά με μια καθαρή, μαλακή πετσέτα, χωρίς να τρίβετε το πρόσωπό σας. Η όψη σας έγινε αμέσως πιο λαμπερή και αναζωογονημένη.

#6 Ενυδατώστε

Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να απλώσετε έναν ενδυναμωτικό ή αντιγηραντικό ορό, ο οποίος μετά τον special καθαρισμό που κάνατε θα εισχωρήσει σε βάθος στην επιδερμίδα και θα δράσει ακόμη πιο αποτελεσματικά. Αφού απορροφηθεί εντελώς, συνεχίστε κανονικά με την κρέμα σας.

Tip: Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η ποιότητα της επιδερμίδας σας έχει βελτιωθεί θεαματικά: τα μαύρα στίγματα και οι ερεθισμοί θα μειωθούν αισθητά, οι πόροι θα είναι λιγότερο ορατοί και η λάμψη σας θα έχει αυξηθεί.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here