Ανδρέας Μικρούτσικος: Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του [vid]


Ο γνωστός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουλίου στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη εσπευσμένα με υψηλό πυρετό και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όπως ενημέρωσε ο γιος του ο παρουσιαστής είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του.

«Είναι αρκετά καλύτερα και ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε μέρες έχει πέσει πλέον. Για προληπτικούς λόγους υποβλήθηκε και σε μοριακό τεστ για τον κορονοϊό παρότι έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Είναι πολύ καλύτερα, θα χρειαστεί ωστόσο να μείνει μέσα στο νοσοκομείο 1-2 μέρες ακόμα», δήλωσε ο Στέργιος Μικρούτσικος.

Τι συνέβη στον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε εισαγωγή με υψηλότατο πυρετό που διαρκεί ημέρες, ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο γνωστός παρουσιαστής υπεβλήθη σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχει μολυνθεί από την Covid, καθώς η κλινική του εικόνα θύμιζε τα συμπτώματα του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει υποκείμενα νοσήματα, ενώ στις αρχές του περασμένου έτους είχε νοσηλευτεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ