Λάρισα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο συζυγοκτόνος της Σωτηρίτσας


Προσθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια μεθαύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί πήρε ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στην Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς – Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που αναφέρουν πως ηχογράφησε το έγκλημα

Με σκυφτό το κεφάλι και αμίλητος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Λάρισας ο 54χρονος άντρας που χθες το πρωί με περίστροφο πυροβόλησε με 8 σφαίρες και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Ο δράστης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Γαλανού, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα και ακολουθεί αντικαταθλιπτική αγωγή, ενώ για τις συνθήκες του εγκλήματος ανέφερε πως ο εντολέας του φέρεται «να θόλωσε».

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να αποχαιρετήσουν την 43χρονη Μαρία συγγενείς και φίλοι. Τραγικές φιγούρες της υπόθεσης είναι τα τρία παιδιά της οικογένειας – τα δύο από αυτά είναι ανήλικα- και η μητέρα της η οποία βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας, αφού η οικογένεια ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, καθώς το κατάστημα που διατηρούσαν ήταν σημείο αναφοράς και συνάντησης, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το πατρικό σπίτι της 43χρονης και του μεγαλύτερου αδελφού της βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κατάστημα, το οποίο ξεκίνησε ο πατέρας των δύο αδερφιών -ο οποίος ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Βαλέσα».

Το κατάστημα ανέλαβε ο αδελφός του θύματος, μετά το θάνατο του πατέρα τους. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και γι’ αυτό η 43χρονη είχε μεταβεί στη Σωτηρίτσα, από την Αθήνα.

Άνθρωποι που παραθερίζουν χρόνια στην περιοχή και γνωρίζουν από παλιά την οικογένεια, κάνουν λόγο για ένα γλυκύτατο, χαρούμενο και χαμογελαστό μικρό κορίτσι, που βοηθούσε στο κατάστημα, σύμφωνα με το onlarissa.gr.

Hχογράφησε τον φόνο στο κινητό του!

Ο δράστης φαίνεται να έχει ηχογραφήσει τη στιγμή της δολοφονίας πράξη που δεν έχει προηγούμενο, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Ελευθερία”.

Σύμφωνα με άλλες πηγές στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί.

Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η κηδεία

Το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, θα τελεστεί η κηδεία της 43χρονης που εκτελέστηκε από τον 54χρονο σύζυγό της χθες το πρωί στη Σωτηρίτσα.

Πηγές επισημαίνουν πως έχουν ειδοποιηθεί τα παιδιά του ζευγαριού που βρίσκονταν στην Αθήνα – οι γιοι 25 ετών και 13 ετών – ώστε να έρθουν στη Σωτηρίτσα για την τελετή.

Στη Λάρισα βρίσκεται η 23χρονη κόρη του ζευγαριού.

Με τις έως τώρα πληροφορίες, η κηδεία θα τελεστεί στις 4.00 μ.μ.

Πώς έγινε το φονικό

Ο 54χρονος εισέβαλε στις 3 Αυγούστου 2021, οπλισμένος στην ταβέρνα του αδελφού της συζύγου του και «γάζωσε» στην κυριολεξία την 43χρονη.

Ο δράστης την πυροβόλησε 8 φορές, με την 43χρονη να πέφτει νεκρή ακαριαία.

Ο 54χρονος συνελήφθη από την αστυνομία.

Με πληροφορίες από Onlarissa.gr, εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, larissanet.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ