ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Αυτά τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά

Αν και αργία η σημερινή μέρα δεν ισχύει για όλα τα καταστήματα καθώς αυτά που πουλάνε είδη πρώτης ανάγκης επιβάλετε να είναι ανοιχτά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι η φετινή καθαρά Δευτέρα στιγματίζετε και από το lockdown και αυτό σημαίνει ότι ανοιχτά παραμένουν μόνο πολύ συγκεκριμένοι τομείς ειδών πρώτης ανάγκης.
Έτσι αν έχετε αφήσει τα ψώνια σας για τελευταία στιγμή ανοιχτά θα βρείτε για να γεμίσετε το σαρακοστιανό τραπέζι με τα υπέροχα εδέσματα σας τα παρακάτω καταστήματα.
· Τα μίνι μάρκετ όπου μπορείτε εύκολα να εφοδιαστεί με προϊόντα ώστε να μαγειρέψετε τις γεύσεις που θα απολαύσετε εσείς και η οικογένεια σας και να περάσετε μια ξέγνοιαστη Καθαρά Δευτέρα.
· Τα ιχθυοπωλεία όποτε αν είστε λάτρεις των φρέσκων θαλασσινών η ψαριών δεν θα χρειαστεί να τα στερηθείτε η να τα αντικαταστήσετε με κατεψυγμένα που θα είχατε αγοράσει από την προηγούμενη μέρα.
·Φούρνοι όπου θα προμηθευτείτε το την λαγάνα, το κατεξοχήν τρόφιμο της καθαράς Δευτέρας που δεν λείπει από κανένα οικογενειακό τραπέζι και που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
· Η ομοσπονδία σωματείων επαγγελματιών Λαϊκών αγορών εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι και εφέτος όπως κάθε Καθαρή Δευτέρα οι λαϊκές αγορές πίστες στο έργο τους θα παραμείνουν ανοιχτές προκειμένου να εφοδιάσουν το κοινό με κάθε λογής φρέσκο προϊόν.
·Η Βαρβάκειος αγορά επίσης θα είναι ανοιχτή και θα περιμένει να εξυπηρετήσει το κοινό της με ποικιλία σαρακοστιανών εδεσμάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι:
 το καθολικό lockdown στο οποίο θα βρισκόμαστε μέχρι και τις 29/03/21 μας επιτρέπει μετακινήσεις εντός του δήμου μας η έως 2 χλμ από τον τόπο κατοικίας μας με αποτέλεσμα να περιοριζόμαστε για τα ψώνια στην περιοχή μας.
Το πέταγμα του χαρταετού επίσης επιτρέπεται αρκεί να:
βρισκόμαστε εντός του δήμου κατοικίας μας
σε απόσταση 2χλμ από το σπίτι μας
Να προσέξουμε να μην υπάρχει συνωστισμός στο μέρος που θα επιλέξουμε για να αμολήσουμε τον αετό μας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here