Έγκλημα στο Ρέθυμνο: To τελευταίο «αντίο» στην 47χρονη Σταυρούλα


Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και ολόκληρης της Κρήτης είναι συγκλονισμένη από την δολοφονία της 47χρονης γυναίκας στο Πάνορμο

To τελευταίο «αντίο» λένε συγγενείς και φίλοι στην 47χρονη Σταυρούλα που δολοφονήθηκε την Κυριακή από τον 49χρονο, στο Πάνορμο Μυλοποτάμου. Η κηδεία της άτυχης 47χρονης, γίνεται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος στο χωριό όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και ολόκληρης της Κρήτης είναι συγκλονισμένη από την δολοφονία της 47χρονης γυναίκας στο Πάνορμο.

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως η 47χρονη Σταυρούλα δεν είναι πια κοντά τους. Πως έτσι ξαφνικά, χωρίς καμία αιτία οπλίστηκε το χέρι του γείτονα της και της αφαίρεσε τη ζωή με κυνηγετική καραμπίνα. Η 47χρονη Σταυρούλα από το Πάνορμο Ρεθύμνου είναι το 8ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα και το 2ο στην Κρήτη για το 2021.

Η 47χρονη ήταν πολύ αγαπητή στην περιοχή του Ρεθύμνου όπου και είχε επιχείρηση με fish spa. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του 49χρονου.

Κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι ο 49χρονος την ήθελε ερωτικά όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος του φονικού. Στην προσωπική της σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ