Work From Home από την άνεση του σπιτιού σου, με τα πιο δυνατά laptops!


Εργασία από το σπίτι; Ένα laptop έρχεται να δώσει τη λύση! Για την ακρίβεια, πολλά laptops, σχεδιασμένα για να ανταπεξέρχονται σε μεγάλο φόρτο δουλειάς παράλληλα προσφέροντας πολλές ευκολίες στη χρήση για να ταιριάξουν άψογα στη μέρα σου και να βελτιώσουν την καθημερινότητά σου στην “work from home” εποχή. 

Με τόσες επιλογές, οποιαδήποτε κι αν είναι η δουλειά για την οποία χρειάζεσαι τον υπολογιστή, σίγουρα θα βρεις το μοντέλο που μπορεί να σε εξυπηρετήσει τέλεια.

Γραφικά, επεξεργασία βίντεο, προγράμματα γραφείου κι οτιδήποτε άλλο φανταστείς: για όλα υπάρχει τουλάχιστον ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Ανυπομονείς να τα γνωρίσεις; Τότε ας προχωρήσουμε με τις… συστάσεις.

Huawei Matebook X

Μπορεί να μπήκε σχετικά πρόσφατα στο χώρο των laptops, αλλά η Huawei κατάφερε να δημιουργήσει μερικά εξαιρετικά μοντέλα κι ένα εξ αυτών είναι το Huawei Matebook X. Ένα λεπτό και πολύ ελαφρύ laptop με οθόνη αφής 13”, διαθέτει λόγο διάστασης 3:2 για να βολεύει τους επαγγελματίες που θέλουν πολλά στην οθόνη τους ταυτόχρονα, από κείμενα έως παράθυρα. Τα περιθώρια της οθόνης είναι σχεδόν ανύπαρκτα κι έτσι θα μπορείς να απολαμβάνεις περιεχόμενο κάθε είδους σε υψηλή ανάλυση, με ευκρίνεια που βοηθά στην ανάγνωση και τη συγγραφή αλλά φυσικά και στην παρακολούθηση βίντεο – διαθέτει γκάμα χρωμάτων sRGB 100% για ρεαλιστικά χρώματα που θα σε αφήσουν άφωνο.

Κατά τα άλλα, παρομοίως premium είναι και το υπόλοιπο laptop, με ταχύτατο επεξεργαστή Intel Core i5-10210U, 16GB DDR4 RAM και 512GB NVMe M.2 SSD που θα σου χαρίσουν αστραπιαία απόκριση σε οποιαδήποτε εργασία κι αν κάνεις, ιδίως σε προγράμματα γραφείου, browsing και παρόμοιες περιπτώσεις. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου ενώ ζυγίζει μόλις 1 κιλό, παρόλα αυτά η μπαταρία του είναι αρκετά μεγάλη για να αντέχει μια οκτάωρη βάρδια με ευκολία. Με λίγα λόγια, είναι το ιδανικό laptop για εργασίες γραφείου, ευέλικτό και γρήγορο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου με ευκολία.

Dell XPS 13

Η γνωστή σειρά laptop της Dell επιστρέφει με το Dell XPS 13, δυνατότερο και εντυπωσιακότερο από ποτέ. Με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 13.4” (με λόγο διάστασης 16:10) ενδείκνυται για χρήση από γραφίστες και σχεδιαστές, προσφέροντας μεγάλη έκταση για σχέδιο με γραφίδα. Προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 6 και διαθέτει τεχνολογία EyeSafe που προστατεύει τα μάτια από την ακτινοβολία, ενώ επίσης υποστηρίζει Dolby Vision HDR για ασύγκριτη ποιότητα χρωμάτων και βάθους μαύρου.

Πέρα από αυτά, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Intel Core i7, με 16GB μνήμης RAM και 512GB NVMe M.2 SSD για να ανταποκρίνεται με ταχύτητα σε οτιδήποτε χρειαστείς, χρησιμοποιώντας επίσης τεχνολογία Intel Evo για να βρίσκει την ιδανική ισορροπία μεταξύ αυτονομίας και δύναμης. Το πληκτρολόγιο MagLev που χρησιμοποιεί είναι απίστευτα άνετο για δακτυλογράφηση και θα το νιώσεις οικείο αμέσως, ενώ δε θα καίγονται τα χέρια σου καθώς το σύστημα ψύξης που ενσωματώνει μπορεί να εξάγει τη θερμότητα με αποτελεσματικό τρόπο παρά το πολύ λεπτό και ελαφρύ σασί του.

Microsoft Surface Laptop 4

Η φετινή πρόταση της Microsoft είναι το Surface Laptop 4, ένα πανίσχυρο αλλά πολύ κομψό και καλαίσθητο laptop που παρά τη λεπτεπίλεπτη εμφάνισή του κρύβει ένα… «κτήνος» μέσα του. Είναι εξοπλισμένο με τον AMD Ryzen 7 4980U, γραφικά AMD Radeon φτιαγμένα για τη συγκεκριμένη σειρά και 8GB RAM με 256GB SSD: δηλαδή σου επιτρέπει να κάνεις οτιδήποτε από εφαρμογές γραφείου και browsing έως επεξεργασία βίντεο και gaming, χωρίς να… κουραστεί. Στη μεγάλη οθόνη 15” του με λόγο διάστασης 3:2, μπορείς να εργάζεσαι με άνεση και να βλέπεις τα πάντα μπροστά σου, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητά σου στα ύψη.

Φυσικά, είναι επίσης οθόνη αφής και υποστηρίζει το Surface Pen (που πωλείται ξεχωριστά) με το οποίο μπορείς να σχεδιάζεις επάνω της, να κρατάς σημειώσεις ή να κάνεις οτιδήποτε απαιτεί αφή με το κομψό πενάκι της εταιρείας. Το αλουμινένιο σασί του είναι πανάλαφρο κι ανθεκτικό, όπως και στιλάτο, ενώ μέσα του κρύβεται μια μεγάλη μπαταρία που θα αντέξει μια ημέρα εργασίας προτού χρειαστεί ξανά φόρτιση. Τα εκπληκτικά χρώματα και ο δυνατός ήχος έρχονται να συμπληρώσουν ένα εξαιρετικό πακέτο που αξίζει το βλέμμα σου.

HP Spectre x360 14

Έξυπνη σχεδίαση, βολικός σχεδιασμός, ακαταμάχητη δύναμη. Το HP Spectre x360 14 είναι το 14άρι laptop που θα σου λύσει τα χέρια σε ένα σωρό δουλειές, μιας και μπορεί πρακτικά να υποστηρίξει οτιδήποτε χρειάζεται ένας επαγγελματίας από πολλούς κλάδους. Αρχικά, η αντιανακλαστική οθόνη του μεγέθους 13.5” είναι επενδυμένη με Corning Gorilla Glass NBT ώστε να τη χρησιμοποιείς με γραφίδα ή αφή για οτιδήποτε χρειάζεσαι χωρίς φόβο για σημάδια, ενώ τα μικρά περιθώρια γύρω της δεν αφήνουν ανεκμετάλλευτη τη συνολική έκταση. Σε περιπτώσεις χρήσης από γραφίστες, θα βοηθήσει πολύ ο αναδιπλούμενος σχεδιασμός του που πρακτικά μετατρέπει τον υπολογιστή σε τετράδιο με την οθόνη προς τα έξω, για να σχεδιάζεις εύκολα σαν σε χαρτί.

Στο εσωτερικό του θα βρεις τον πανίσχυρο Intel Core i7-1165G7 συνοδευόμενο από 16GB RAM, 512GB PCIe NVMe M.2 SSD και Intel Iris Xe Graphics για κορυφαίες επιδόσεις σε οτιδήποτε από προγράμματα γραφείου μέχρι σχεδιαστικά και γραφιστικά προγράμματα που απαιτούν ισχυρά laptops για να λειτουργήσουν απροβλημάτιστα. Είναι το laptop που μπορείς να αποκτήσεις για μια δουλειά και, τελικά, να κάνεις πολλές περισσότερες όσο ανακαλύπτεις τις τόσες δυνατότητές του.

Apple MacBook Air (Late 2020 M1)

Με τα τελευταία MacBook της, η Apple κατάφερε να δώσει φρέσκια πνοή με απλό τρόπο: δημιούργησε ένα chip που άλλαξε ριζικά τι εστί MacBook. Το καλύτερο παράδειγμα είναι το MacBook Air με επεξεργαστή Apple Silicon M1, ο οποίος προσφέρει αισθητά ανώτερες επιδόσεις συγκριτικά με τα παλαιότερα μοντέλα, παράλληλα κρατώντας πολύ χαμηλά την κατανάλωση ρεύματος και τη θερμότητα. Έτσι, το MacBook Air δε χρησιμοποιεί ανεμιστήρες γιατί δεν τους χρειάζεται κι έτσι κρατάει εξαιρετικά χαμηλά το βάρος του και το σχεδιασμό λιτό και καθαρό. Παρόλα αυτά, δε θυσιάζει στο ελάχιστο τη γνώριμη ποιότητα της Apple.

Οθόνη που θα… ερωτευτείς και θα λατρεύεις να εργάζεσαι σε αυτή, με εκπληκτικά χρώματα, αντίθεση και ευκρίνεια που θα σε αφήσει άφωνο. Μπορείς εύκολα να επεξεργαστείς φωτογραφίες και βίντεο σε μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς ή να γράψεις κείμενα και να σερφάρεις στο διαδίκτυο με άνεση και ξεκούραστα μάτια. Το νεότερο MacOS έχει έρθει πιο κοντά στη λογική του iPhone οπότε αν διαθέτεις τέτοιο κινητό θα νιώθεις ακόμα πιο οικεία αλλάζοντας από συσκευή σε συσκευή για τις ανάγκες της δουλειάς σου κι όχι μόνο, ενώ φυσικά, η χαρακτηριστική ευκολία χρήσης που παρέχει παραμένει αναλλοίωτη.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ