Αλέξης Τσίπρας: Δείτε live τη συνέντευξη τύπου


Συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας

Απαντήσεις στο χθεσινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει αυτή την ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος παραχωρεί συνέντευξη τύπου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί σε ζητήματα διαχείρισης της κρίσης με τις φωτιές των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα.

Παράλληλα αναμένεται να ασκήσει κριτική για την έπαρση της κυβέρνησης ενόψει του καλοκαιριού για τη δήθεν «ετοιμότητα» με σημαία το «επιτελικό κράτος» που έχει καταρρεύσει, όπως λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και μια εβδομάδα.

Δείτε LIVE τη συνέντευξη τύπο του Αλέξη Τσίπρα

Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για την ήττα μιας πολιτείας που δεν μπόρεσε να αποτρέψει αυτή την τραγωδία με τις φωτιές των τελευταίων ημερών σημειώνοντας ότι θα αναφερθεί και στα μέτρα επούλωσης των πληγών.

Ζήτησε, ωστόσο, «να μην κρυφτούμε πίσω από προσχηματικές δικαιολογίες» τονίζοντας ότι «η κλιματική αλλαγή δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Η επίγνωσή της μπορεί να μας βοηθήσει για το μέλλον».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να την επικαλείται γιατί αγνόησε τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων και τα σχέδια που της παραδώσαμε και αυτή είναι η πιο εγκληματική ευθύνη που πρέπει να της καταλογιστεί» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ