Έγκλημα στις Σέρρες: Δύο μαχαίρια είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς 21χρονος


Όπως όλα δείχνουν πίσω από την αιτία του φονικού στις Σέρρες κρύβεται ερωτική αντιζηλία.

H τοπική κοινωνία της Άνω Καμήλας στις Σέρρες είναι σοκαρισμένη μετά την άγρια δολοφονία του 20χρονου από τον 21χρονο φίλο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης συνελήφθη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον τόπο καταγωγής του το Λιβαδοχώρι. Όπως όλα δείχνουν πίσω από την αιτία του φονικού κρύβεται ερωτική αντιζηλία, ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο όπου συνελήφθη ο 21χρονος προσήλθαν αρμόδια κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκε ένα τμήμα λαβής μαχαιριού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών, 1 μαχαίρι μήκους 19 εκατοστών και 1 κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στον χώρο όπου συνελήφθη ο ανωτέρω.

Το χρονικό της υπόθεσης

Φωτογραφίες και βίντεο με τον ίδιο να κρατά μαχαίρι ανέβασε στα social media ο 22χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 20χρονο στις Σέρρες- Μάλιστα σε μία έγραφε «κάθε φορά που σφάζω κάποιον το ανεβάζω στόρι». Επίσης, σε βίντεο φαίνεται να κουνάει το μαχαίρι του και εστιάζει στο αίμα πάνω στη λεπίδα, ακούγοντας ένα τραγούδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύλληψη του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης. Οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά στην Άνω Καμήλα Σερρών φαίνεται ότι ήταν ερωτικοί: Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ ο 20χρονος δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

δράστης

Σύμφωνα με τον Ευριπίδη Αμανατίδη, πρόεδρο της κοινότητας, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης ζει στο Λιβαδοχώρι, αλλά επισκεπτόταν συχνά τον παππού του που ζει στην Άνω Καμήλα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν παρέα νεαρών συγκεντρώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε πάρκο του χωριού, μετά τη βραδινή έξοδο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το χτύπημα βρήκε τον νεαρό κατευθείαν στην καρδιά, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός.

Φωτογραφίες του θύματος

8yma-serres-10-8.jpg

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ