Φωτιές: Παροχή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Αττικής και της Β. Εύβοιας

Αποστολή πόσιμου νερού, τροφίμων, φαρμάκων, είδη ρουχισμού, καθαριστικών ειδών κ.α., στις πληγείσες περιοχές από τις φωτιές.   

Η Fidirikos Group του Δημήτρη Φιντιρίκου, η Κάβα ΚΗΡΕΑΣ του Θεοδόση Νικολάου σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και Dr Χταπόδια, μετά την έκκληση που έκαναν για την κάλυψη με είδη πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται όλες αυτές τις μέρες σε Αττική και Β. Εύβοια και με την δική τους έμπρακτη οικονομική ενίσχυση, προχωρούν στην αποστολή πόσιμου νερού, τροφίμων, φαρμάκων, είδη ρουχισμού, καθαριστικών ειδών κ.α., στις προαναφερθείσες πληγείσες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συγκινητική και άμεση ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας. Οι ποσότητες που συγκεντρώθηκαν χάρη σε αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης είναι τεράστιες !!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μεταφορικές εταιρείες ( Intralink Logistics SA και Bsk Logistics) που μεταφέρουν αμισθί, όλα αυτά που έχουν συγκεντρωθεί στις πληγείσες περιοχές. Ακόμη την BSK Marine(Skipper) για την αποθήκευση και συνεισφορά για την αγορά των προϊόντων αυτών.

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερος τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, την κα Κατερίνα Δαλάκα, τον κ Κωνσταντίνο Αργυρό και τον κ Γιώργο Κακοσαίο, για την σημαντική στήριξη και βοήθεια τους.
Η δράση δεν σταματάει εδώ.

Επόμενο βήμα είναι η αναδάσωση, στο οποίο θα είμαστε πάλι όλοι μαζί !!!
Γιατί όλα θα τα φτιάξουμε μαζί – ενωμένοι, από την αρχή για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here