Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη 11/08


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη 11/08

Τα μέτρα ανακούφισης και στήριξης των πληγέντων καθώς οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές που υπέστησαν από τις φωτιές των τελευταίων 24ωρων μετά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη 11/08.

Στα πρωτοσέλιδα και τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας τόσο όσον αφορά την κριτική προς την κυβέρνηση και το επιτελικό κράτος όσο και για το σχέδιο 7 σημείων για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τις απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τα επιχειρησιακά θέματα της επιχείρησης κατάσβεσης των πυρκαγιών αλλά και τα όσα είπε περί του ενδεχομένου παραίτησής του μετά από ερώτηση του Newsbomb.gr

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για το μίνι lockdown που ισχύει από σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο αλλά και το ρεκόρ των κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοινώθηκε για χθες, Τρίτη, από τον ΕΟΔΥ.

Στις πρώτες σελίδες και ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από το Champions League αλλά και η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη 11/08

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ