Ηλιόπουλος για αποζημιώσεις πυρόπληκτων: Το 20% της στεγαστικής αρωγής θα αποτελεί άτοκο δάνειο

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, οι πυρόπληκτοι «έχασαν τους κόπους μιας ζωής και πλέον θα χρωστάνε και 30.000 ευρώ στο κράτος».

Αιχμηρή κριτική κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τα μέτρα που ανακοίνωσε για την αποκατάσταση των ανθρώπων που έχασαν τα σπίτια τους, ασκεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν κατάφεραν να σταματήσουν τη φωτιά, δεν επιθυμούν να σταματήσουν την καταστροφή» επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τα μέτρα στεγαστικής αρωγής στους πυρόπληκτους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι το 20% της αποζημίωσης για τα σπίτια που κάηκαν θα είναι άτοκο δάνειο. Και επισημαίνει «Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχασε τους κόπους μιας ζωής μπορεί να βρεθεί να χρωστάει και 30χιλ στο κράτος».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αντί για πραγματικές αποζημιώσεις η κυβέρνηση θα δίνει δάνεια; Το 20% της στεγαστικής αρωγής θα αποτελεί άτοκο δάνειο. Δηλαδή ένας άνθρωπος που έχασε τους κόπους μιας ζωής μπορεί να βρεθεί να χρωστάει και 30χιλ στο κράτος. Δεν κατάφεραν να σταματήσουν τη φωτιά, δεν επιθυμούν να σταματήσουν την καταστροφή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here