Κατερίνα Ιωαννίδου: Η εθελοντής που έγινε viral ζητά να βγει το πρόσωπό της από αφίσα κόμματος


Οργισμένη η Κατερίνα Ιωαννίδου τονίζει ότι η εμπλοκή της με τις φωτιές δεν έχει σχέση με καμία πολιτική διαμάχη και γι’ αυτό ζητά να αφαιρεθεί το πρόσωπό της από αφίσα κόμματος

Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Ιωαννίδου που έγινε viral χάρη στις φωτογραφίες της από τα μέτωπα της φωτιάς καθώς η ίδια είναι εθελοντής πυροσβέστης προκάλεσε η χρησιμοποίηση του προσώπου της από αφίσα κόμματος και συγκεκριμένα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Με μια οργισμένη ανάρτηση η κυρία Ιωαννίδου ζητά να αποσυρθεί η φωτογραφία «άμεσα» από την αφίσα. Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχω δώσει την άδειά μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια».

Στην αφίσα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ φαίνεται η Κατερίνα Ιωαννίδου με το σύνθημα «για να αναπνεύσουμε πρέπει να τους ανατρέψουμε. Κάτω η εγκληματική κυβέρνηση της ΝΔ» με την εθελόντρια να ξεκαθαρίζει ότι «δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου».

«Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη» συμπληρώνει επαναλαμβάνοντας το αίτημά της να αφαιρεθεί η φωτογραφία.

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε, μάλιστα, αντιδράσεις και σχόλια με την ίδια να επανέρχεται με νέα ανάρτηση και να απειλεί με μηνύσεις όσους την χαρακτηρίζουν «δεξί χέρι του Μητσοτάκη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ