Επεισοδιακός γάμος στη Φωκίδα – Η νύφη εγκλωβίστηκε λόγω της φωτιάς

Οι φλόγες, έφθασαν πολύ κοντά στο σπίτι της νύφης, την ώρα που ο γαμπρός βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Πάτρα και αγωνιούσε – Επεισοδιακός γάμος στη Φωκίδα

Επεισοδιακός ήταν ο γάμος της Βίκυς και του Δημήτρη στον Μαραθιά Φωκίδας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flamis, το Σάββατο (31/7) η Ζήρεια είχε παραδοθεί στις φλόγες, κινδύνευαν οι λουόμενοι σε Λόγγο, Καμάρες, Μπούκα και η νύφη είχε εγκλωβιστεί. Η νύφη θα έφευγε από τις Καμάρες και θα μετέβαινε «απέναντι» στον Μαραθιά με σκάφος προκειμένου εκεί να συναντήσει τον αγαπημένο της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Οι φλόγες, μάλιστα, έφθασαν πολύ κοντά στο σπίτι της νύφης, την ώρα που ο γαμπρός βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Πάτρα και αγωνιούσε. Το ζευγάρι αποφάσισε να αναβάλει τον γάμο, καθώς δεν μπορούσαν να παρευρεθούν ούτε οι καλεσμένοι.

Παρά το γεγονός, ότι η Εκκλησία δεν τελεί γάμους 1 – 15 Αυγούστου, λόγω της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου, ο οικείος Μητροπολίτης επέτρεψε τελικά να τελεστεί το μυστήριο το πρωί της Κυριακής. Έτσι, αφού έσβησε η φωτιά στην παραλιακή ζώνη και άνοιξαν οι δρόμοι, η νύφη… κατάφερε να περάσει απέναντι. Παντρεύτηκε τον καλό της μια μέρα μετά και σίγουρα αυτή η μέρα θα της μείνει διπλά αξέχαστη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here