Φωτιά στην Εύβοια: Η μικρή Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει – Η φωτογραφία που έγινε viral


Φωτιά στην Εύβοια: Αλλο ένα φωτογραφικό καρέ από τον όλεθρο στο νησί που ραγίζει καρδιές

Η φωτιά στην Εύβοια έδωσε μερικές πολύ ισχυρές εικόνες που θα μείνουν για χρόνια χαραγμένες στο συλλογικό θυμικό προκειμένου κανείς να μην ξεχάσει τι συνέβη το καλοκαίρι του 2021 στο νησί με την πυρκαγιά που προκάλεσε τεράστια οικολογική και όχι μόνο καταστροφή.

Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ βρέθηκαν μπροστά σε σκηνές που προκαλούν δέος αποτυπώνοντας σε ένα κλικ, σε ένα βίντεο, σε μερικά καρέ το μέγεθος της ανθρώπινης τραγωδίας από τη φωτιά που ακόμα καίει αν και πλέον σε μικρότερη ένταση από ό,τι τις προηγούμενες ημέρες.

Τελευταία χρονικά η φωτογραφία της μικρής Βαλεντίνας, του κοριτσιού που αποτυπώθηκε σε φωτογραφικό καρέ να κλαίει μέσα από το αμάξι της οικογένειάς της βλέποντας τη φωτιά να έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό.

Ο φωτογράφος Γιάννης Μουτάφης που απαθανάτισε τη σκηνή-σύμβολο για τη φωτιά στην Εϋβοια μαζί με αυτή της κυρίας Παναγιώτας που έγινε πρωτοσέλιδο στις μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι η μικρή Βαλεντίνα «σταμάτησε να κλαίει» μετά την κίνηση που έκανε ο φωτογράφος Νίκος Χριστοφάκης να της δώσει ένα παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Γιάννη Μουτάφη που έγινε viral

H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά.

Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπεί μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε.

Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε απο το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί.

Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πως να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ