Mήλος – Ναυάγιο: Συγκλονιστικές εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών (pics – vid)


Μήλος: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης από το Λιμενικό -Τους έσωσε το Sea Jet 2 – Κόβουν την ανάσα τα πλάνα της διάσωσης από το Sea Jet 2 με συνθήκες ανέμου εντάσεως πάνω από 5 μποφόρ.

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της Μήλου μεταξύ Αντίμηλου και Φαλκονέρας.

Οι 17 επιβαίνοντες στη θαλαμηγό είναι Έλληνες μεταξύ των οποίων βρίσκονται και τρία ανήλικα παιδιά και είναι όλοι καλά στην υγεία τους μετά την τεράστια από αέρος και θαλάσσης τεράστια κινητοποίηση που στήθηκε για την περισυλλογή τους.

nauagio-milos2.jpg
parianostypos.gr/

Το πρώτο πλωτό μέσο το οποίο έφτασε στο σημείο του ναυαγίου ήταν το ταχύπλοο επιβατικό πλοίο Sea Jet 2. Κόβουν την ανάσα τα πλάνα της διάσωσης από το Sea Jet 2 με συνθήκες ανέμου εντάσεως πάνω από 5 μποφόρ.

nauagio-milos3.jpg
parianostypos.gr/

Στην περιοχή του ατυχήματος βρέθηκαν επίσης μία λάτζα, δύο αλιευτικά σκάφη και ένα ξύλινο σκάφος το οποίο κάνει ημερήσιες κρουαζιέρες ξεκινώντας από τη Μήλο, ωστόσο σήμερα δεν είχε κάνει το δρομολόγιο, λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας, Νίκου Κοκκάλα, που μίλησε στην ΕΡΤ, οι ίδιοι οι επιβαίνοντες εξέπεμψαν σήμα κινδύνου και ανέφεραν ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην Αντίμηλο και τη Φαλκονέρα.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από το Newsbomb.gr:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ