ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές στο Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν κατάλαβε τίποτα


Δριμεία είναι η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές στο Μέγαρο Μαξίμου στις οποίες προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οξύ ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για την εσωτερική αναδιάταξη στο Μέγαρο Μαξίμοιυ που ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής με την Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της να επικρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, μάλιστα, ότι ο πρωθυπουργός έκανε τις αλλαγές «ενώ οι εστίες ακόμα σιγόκαιγαν» και «αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους».

Ειδική αναφορά γίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Άκη Σκέρτσο «που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα» και στην Αριστοτελία Πελώνη για την οποία σημειώνεται ότι υποβαθμίστηκε «ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της».

«Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική.

Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους.

Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα.

Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της.

Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ