Σεξ Διατροφή: Τροφές και φρούτα που ανεβάζουν την λίμπιντο [vid]


Αν και κάθε υγιεινή διατροφική επιλογή είναι καλή για τη σεξουαλική ζωή και εν γένει την υγεία, φαίνεται ότι υπάρχουν ορισμένα είδη τροφών που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα, μεταξύ αυτών τα καρύδια, η φράουλα, το αβοκάντο, τα καρπούζια και τα αμύγδαλα.

Την ίδια στιγμή, η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να επιβαρύνει τη σεξουαλική σας ζωή. Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αυξάνει την επιθυμία, μειώνει ωστόσο την απόδοση.

Ποιες τροφές είναι καλύτερες για αυξημένη λίμπιντο

  • Καρύδια

Τα καρύδια βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Είναι γνωστό ότι βελτιώνουν το σχήμα, την κίνηση και τη ζωτικότητα των σπερματοζωαρίων, ενώ πιστεύεται ότι μπορεί να αυξήσουν τη γονιμότητα.

  • Φράουλες και μούρα

Οι σπόροι αυτών των φρούτων είναι γεμάτοι με ψευδάργυρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για το σεξ τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Εάν οι γυναίκες έχουν υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου, το σώμα τους είναι πιο εύκολο να προετοιμαστεί για σεξ. Στους άνδρες, ο ψευδάργυρος ελέγχει το επίπεδο τεστοστερόνης που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή σπέρματος.

  • Αβοκάντο

Το φολικό οξύ και η βιταμίνη Β6 είναι απαραίτητα και για μια υγιή σεξουαλική ζωή. Το φολικό οξύ δίνει στο σώμα ενέργεια, ενώ η βιταμίνη Β6 σταθεροποιεί τις ορμόνες.

  • Καρπούζι

Το καρπούζι βελτιώνει τη στύση σας και αυξάνει τη λίμπιντό σας. Περιέχει επίσης κιτρουλλίνη που απελευθερώνει αμινοξέα και αργινίνη στο σώμα. Η αργινίνη είναι υπεύθυνη για την υγεία των αγγείων.

  • Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα περιέχουν αργινίνη που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό το αμινοξύ πιστεύεται ότι σας βοηθά να διατηρήσετε την στύση.

  • Σοκολάτα

Η μαύρη σοκολάτα απελευθερώνει σεροτονίνη και ενδορφίνες που βελτιώνουν τη διάθεσή σας.

  • Αυγά

Καταναλώστε αυγά για υγιή στύση. Τα αυγά περιέχουν αμινοξύ L-αργινίνη που πιστεύεται ότι μπορεί να βελτιώσει τη στυτική δυσλειτουργία.

  • Ροδάκινα

Η βιταμίνη C που υπάρχει στα ροδάκινα βελτιώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και την ποιότητα του σπέρματος.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ