ΗΠΑ: Ένοπλος εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν 21χρονο σε σούπερ μάρκετ στο Μπρονξ – Το βίντεο σοκάρει


ΗΠΑ: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε σε βίντεο την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 21χρονου στο Μπρονξ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 21χρονου μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Μπρονξ από έναν ένοπλο ο οποίος αναζητείται. Το θύμα, ο 21χρονος Jayquan Lewis, είχε πάει στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό όταν δέχθηκε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο ένοπλος είχε βάλει στο στόχαστρο τον 21χρονο καθώς πυροβόλησε μόνο αυτόν παρά το γεγονός ότι μέσα στο σούπερ μάρκετ υπήρχαν και άλλα άτομα. Για την ώρα, πάντως, παραμένει άγνωστο το κίνητρο με τη μητέρα του άτυχου νέου να δηλώνει ότι ο γιος της δεν είχε μπλεξίματα με συμμορίες.

Ο Jayquan Lewis εργαζόταν και ως κομπάρσος σε τηλεοπτικές σειρές όπως το Law & Order. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο ένοπλος να μπαίνει στο σούπερ μάρκετ και να πυροβολεί επανειλημμένως τον 21χρονο ακόμα και όταν αυτός πέφτει στο έδαφος. Η νεκροψία έδειξε ότι το θύμα της επίθεσης πυροβολήθηκε τρεις φορές στο χέρι και μια στην κοιλιά.

«Τον προειδοποίησα γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά το τελευταίο διάστημα στην περιοχή. Έχω δει τόσους πολλούς πυροβολισμούς και τόσες πολλές δολοφονίες και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί στο παιδί μου» δήλωσε η μητέρα του.

Η 46χρονη γυναίκα λέει για τον άτυχο 21χρονο που είχε εμφανιστεί και σε ταινία ότι «αγαπούσε την υποκριτική και ήθελε να σπουδάσει νοσηλευτές ενώ δεν είχε εχθρούς».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ