Φωτιές στην Ελλάδα – LIVE Έκτακτη ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Φωτιά – Όλες οι ειδήσεις: Παρακολουθήστε την έκτακτη ενημέρωση απο τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ., κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την εξέλιξη των μετώπων σε Βίλια και Κερατέα.

Από το πρωί της Δευτέρας (16.08) έχουν ξεσπάσει δυο πύρινα μέτωπα στην Αττική, τα οποία έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα αλλά και τεράστια κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής και όχι μόνο.

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφασίστηκε να γίνει έκτακτη ενημέρωση από τον κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την εξέλιξη των πυρκαγιών σε Βίλια και Κερατέα.

Δείτε LIVE την ενημέρωση:

Με δεδομένη και την περιπέτεια υγείας του υφυπουργού, Νίκου Χαρδαλιά, που είχε αναλάβει τις εν λόγω ενημερώσεις και στο διάστημα των μεγάλων πυρκαγιών σε Εύβοια, Ηλεία και Αρκαδία, την ενημέρωση κάνει ο ίδιος ο υπουργός, από το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Οι δημοσιογράφοι του Newsbomb.gr Ευδοκία Μύτιλη και Κώστας Τσιτούνας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα πύρινα μέτωπα τόσο στην Κερατέα, όσο και στα Βίλια και κατέγραψαν καρέ καρέ τη μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here