Χρυσοχοΐδης για Χαρδαλιά: «Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής – Θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη»


Το μήνυμα για γρήγορα περαστικά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα 16 Αυγούστου.

Ευχές για γρήγορα περαστικά έστειλε στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατά την έκτακτη ενημέρωση για την πορεία των πυρκαγιών σε Κερατέα και Βίλια, ο υπουργός εξέφρασε την ελπίδα, ότι ο κ. Χαρδαλιάς «θα νικήσει στη μάχη» που δίνει, έχοντας υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο.

«Εύχομαι και δημοσίως στον Νίκο Χαρδαλιά, γρήγορα περαστικά, όπως και όλοι μας εδώ στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο πως θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη», είπε ο υπουργός.

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού

Σταθερή είναι η κατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά την επέμβαση αγγειοπλαστικής και την τοποθέτηση δυο στεντ που έγινε τη Δευτέρα (16.08) στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όπου διαπιστώθηκε το ισχαιμικό επεισόδιο και έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές επεμβάσεις από τους θεράποντες ιατρούς.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Χαρδαλιάς τα τελευταία 24ωρα αισθανόταν μια ενόχληση, η οποία μετατράπηκε σε έντονη αδιαθεσία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στο κτήριο «Φάρος» στο Μαρούσι. Επικοινώνησε με το νοσοκομείο Αγία Όλγα και η οδηγία που του δόθηκε ήταν να μεταβεί αμέσως εκεί, κάτι που έπραξε μαζί με στενό του συνεργάτη, για να ακολουθήσουν τα παραπάνω.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, αλλά και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, ενώ μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο υπουργός, Βασίλης Κικίλιας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ