Αφγανιστάν: Σουρεαλιστικές σκηνές με Ταλιμπάν στα… συγκρουόμενα και στο… καρουζέλ!


Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν διασκεδάζουν στο λούνα παρκ ενώ εκατομμύρια Αφγανοί τρέμουν για την επόμενη ημέρα στη χώρα τους

Σουρεαλιστικές σκηνές καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν να εμφανίζονται σε διάφορα βίντεο να κάνουν… συγκρουόμενα σε λούνα παρκ και να παίζουν με τα αλογάκια στο καρουζέλ την ώρα που πληθαίνουν οι αναφορές για ομάδες φανατικών που κυκλοφορούν σε πόλεις κυνηγώντας κορίτσια έως 12 ετών για να τα κάνουν σκλάβες του σεξ.

Στα βίντεο φαίνονται ένοπλοι Ταλιμπάν με τα καλάσνικοφ στα χέρια να είναι μέσα σε αυτοκινητάκια και να διασκεδάζουν αδιαφορώντας για τον τρόμο που έχει σπείρει σε εκατομμύρια ανθρώπους η παρουσία τους και η επάνοδός τους στην εξουσία.


Σε άλλα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο twitter οι Ταλιμπάν διασκεδάζουν με την ψυχή τους πάνω σε ένα καρουζέλ με αλογάκια στα οποία κανονικά θα έπρεπε να διασκεδάζουν μικρά παιδιά.


Στο τελευταίο από τα σουρεαλιστικά βίντεο φαίνονται νεαροί σε ηλικία Ταλιμπάν που ανήκουν στις ομάδες που κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην Καμπούλ να δοκιμάζουν τα όργανα γυμναστικής ενώ ένας ένοπλος που έχει περασμένο στον ώμο του ένα ρουκετοβόλο τους καταγράφει χαμογελαστός με το κινητό του τηλέφωνο.


Την ίδια ώρα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν αναφορές για ένοπλους ισλαμιστές που έχουν βγει στο «κυνήγι» κατ’ εντολήν των επικεφαλής τους προκειμένου να πείσουν ιμάμηδες να παραδώσουν λίστες με γυναίκες ηλικία 12 έως 45 ετών προκειμένου να γίνουν γυναίκες τους

Κατά τις ίδιες αναφορές οι πολέμαρχοι των Ταλιμπάν αναζητούν Αφγανούς που συνεργάστηκαν με τις συμμαχικές δυνάμεις μετά την αλλαγή καθεστώτος στο Αφγανιστάν που ακολούθησε την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ