Βαρυμπόμπη: Συνελήφθη πυρόπληκτος για «πρόκληση ναυαγίου»!


Ακόμα μία ατυχία είχε να αντιμετωπίσει πυρόπληκτος από τη Βαρυμπόμπη, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν στο καμένο σπίτι του για «πρόκληση ναυαγίου».

Ο ταλαιπωρημένος κάτοικος της Βαρυμπόμπης που είδε πριν από λίγο καιρό το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς, είχε μία βάρκα στην περιοχή της Σαλαμίνας. Η βάρκα αυτή βούλιαξε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση ναυαγίου.

Ύστερα από απόφαση του Πλημμελειοδικείου Σαλαμίνας για «πρόκληση ναυαγίου από το οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος από αμέλεια», ο άτυχος άντρας συνελήφθη στο καμένο σπίτι του στη Βαρυμπόμπη.

Η σύλληψη ήρθε στη χειρότερη ώρα για εκείνον, καθώς από τη στιγμή που κάηκε το σπίτι του στο πύρινο μέτωπο της Βαρυμπόμπης έχει μείνει ουσιαστικά άστεγος. Τεράστια ήταν η καταστροφή και σε αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας για τον ίδιο. Την ώρα που είδε τους αστυνομικούς να φτάνουν στη γειτονιά του βγήκε έξω, προκειμένου να τους ενημερώσει για τη δράση δύο ατόμων που κινούνταν στην περιοχή με φορτηγάκι και προχωρούν σε κλοπές σπιτιών που κάηκαν.

Προς έκπληξή του, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατευθύνονταν προς το μέρος του για να του περάσουν χειροπέδες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ