Περιστέρι: Συνελήφθη Ιρακινός για τους πυροβολισμούς με τρεις τραυματίες στο Μπουρνάζι


Ο 28χρονος είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου σε κλαμπ στο Περιστέρι

Στη σύλληψη ενός 28χρονου Ιρακινού προχώρησαν πάνοπλοι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου σε γνωστό κλαμπ επί της οδού Αγίας Παρασκευής στο Περιστέρι (Μπουρνάζι).

Ο 28χρονος είχε εισβάλει τα ξημερώματα της 5ης Αυγούστου στο κλαμπ και είχε τραυματίσει με πυροβόλο όπλο δύο άτομα με τα οποία είχε διαφορές. Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, ενώ τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του κλαμπ από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε προς το μέρος του.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από την αξιολόγηση των οποίων ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης.

Στην συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, 2 γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.

Σε βάρος του Ιρακινού σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ