Βασίλης Κοντοζαμάνης για υγειονομικούς: Ο νόμος θα εφαρμοστεί εάν δεν εμβολιαστούν πριν την εκπνοή της προθεσμίας


Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης δήλωσε πως κανονικά θα εφαρφοστεί ο νόμος για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή επαφής με ευάλωτες ομάδες, εάν δεν εμβολιαστούν μέχρι η προθεσμία να εκπνεύσει.

Ο υπουργός εξέφρασε παράλληλα την αισιοδοξία ότι ” το μικρό ποσοστό των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα το πράξει μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας” και απήυθυνε έκκληση στην εν λόγω ομάδα εργαζομένων να εμβολιαστούν έναντι της covid-19, διευκρινίζοντας την ίδια ώρα ότι για όσους δεν το κάνουν ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Ειδικότερα, ο κ. Κοντοζαμάνης είπε χαρακτηριστικά: “Η Βουλή έχει νομοθετήσει σχετικά και σε μία ευνομούμενη Πολιτεία είναι αυτονόητη η υποχρέωση της Πολιτείας να εφαρμόσει το νόμο. Η Πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει όλα τα μέλη της και κυρίως τα πιο ευάλωτα. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με την πανδημία δεν επιτρέπει ούτε επαμφοτερίζουσες τάσεις , ούτε μισόλογα και ναι μεν αλλά , ούτε και αστερίσκους”.

ΠΗΓΗ


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κρατηστε μαγκες,ζοριστε τους νομικους,οι μερες του εκφοβισμου και της τρομοκρατιας τελειωνουν.Τσακιστε το καθαρμα τον Κοντοζαμανη.Καλη επιτυχια.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ