ΕΣΠΑ – Παιδικοί σταθμοί: Πότε ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα για voucher 180 ευρώ


Παιδικοί σταθμοί – ΕΣΠΑ: Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (13/08) τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ. 

Το απόγευμα της Παρασκευής (13/08) δημοσιεύτηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2021-2022» της ΕΕΤΑΑ και το παράλληλο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Στις μητέρες – δικαιούχους θα χορηγηθεί voucher αξίας 180 ευρώ ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.

Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει:

  • Τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά
  • 36.000 ευρώ για τρία παιδιά
  • 39.000 ευρώ για τέσσερα παιδιά και
  • Τα 42.000 ευρώ για γονείς με πέντε παιδιά και άνω.

Υπενθυμίζεται πως τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ αναμένονται στις 20 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν δικαιούνται ή όχι την «αξία τοποθέτησης» (voucher), μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα, πατήστε ΕΔΩ, και χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISnet, θα δείτε αν έχει εγκριθεί η αίτησή σας.

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται έως σήμερα Τετάρτη 18 Αυγούστου. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους ου voucher θα ανακοινωθούν στις 20 του μηνός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ