Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 115: Το δίλημμα της Ανέτ

Το επεισόδιο της Δευτέρας 29/03/21, θα μας φέρει αντιμέτωπους, με έναν γάμο που έρχεται σε ρίξη, με ένα δίλημμα την εξέλιξη ενός δικαστηρίου αλλά και καταστάσεις που εκτροχιάζουν και περιπλέκουν τα πράγματα.

Ακόμα με την εξαφάνιση ένός ήρωα της σειράς, αλλά και την δημιουργία ερωτηματικών που θα δημιουργηθούν στην οικογένεια των Σεβαστών.

Διαμάχη Ασημίνας-Νικηφόρου

  • Πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Δευτέρας, θα δούμε ότι η Ασημίνα θα έρθει σε αλλεπάλληλες κόντρες με τον άνδρα την τον Νικηφόρο, επειδή εκείνη θα τον πιέζει να φύγουν από την Γαλλία και να επιστρέψουν πίσω στο χωριό. Ο Νικηφόρος θα δούμε ότι θα είναι ανένδοτος στο να υποκύψει στον εκβιασμό της Δρόσως και να επιστρέψει πίσω με τον μικρό Σέργιο και την γυναίκα του. Αποτέλεσμα αυτής της διαμάχης, είναι το ζευγάρι να βρεθεί αντιμέτωπο και να ωθήσει τον Νικηφόρο στο να πάρει μία αναπάντεχη απόφαση.

Το δίλημμα της Ανέτ

  • Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής αλλά και ο Μελέτης προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν την αθωότητα τους, ενώ η Ανέτ βρίσκεται σε πολύ μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια και αν πρέπει να σώσει τον αδερφό της η τον γιό της.

Έκβαση δικαστηρίου

  • Όσο στο δικαστήριο οι απολογίες των μαρτύρων εξελίσσονται , γίνεται αντιληπτό, ότι η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη και αυτό δημιουργεί μία έντονη ανησυχία στον κύκλο της.

Ο Βασκάρης καταθέτει στην δίκη

  • Η ώρα του Βασκάρη να καταθέσει στο δικαστήριο την δική του οπτική έφτασε και εκείνος δηλώνει κατηγορηματικά αθώος.

Τα ερωτηματικά της οικογένειας Σεβαστών

  • Το επεισόδιο κλείνει με μία επιστροφή η οποία θα προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στο σπίτι των Σεβαστών που όπως φαίνεται θα υπάρξουν νέες φουρτούνες.
  • Πιο συγκεκριμένα η επιστροφή του Νικηφόρου αλλά και του Σέργιου στο χωριό θα ωθήσει νέες ανατρεπτικές εξελίξεις αλλά θα δημιουργήσει και πολλά ερωτηματικά στην οικογενειά του.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας 29/03/21

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here