Ομορφιά τάσεις: Η κυρίαρχη τάση στο μακιγιάζ για το 2021

Όπως κάθε νέο έτος, έτσι και αυτό έπρεπε να αφήσει το στίγμα του και στον χώρο της ομορφιάς και αυτό θα γινόταν με το να έχει την δική του τάση.

Πιο συγκεκριμένα το φετινό έτος στιγματίζεται από μία τάση η οποία λέγετε skinimalism και προέρχεται από τις λέξεις skincare και minimallism.

Στόχος νέας τάσεις

  • Αυτή η νέα τάση στον χώρο του μακιγιάζ, ήρθε για να εντυπωσιάσει και να κάνει όλες τις γυναίκες να θέλουν όσο τίποτα να τις υιοθετήσουν.

Τι προωθεί η νέα τάση

  • Η νέα αυτή τάση προωθεί ένα πιο ήρεμο μακιγιάζ στο πρόσωπο , αλλά και στην φροντίδα της επιδερμίδας μας κάνοντας μας αυτόματα να μην θέλουμε να υιοθετούμε τις τάσεις των διασημών οι οποίοι συνήθως κάνουνε πολύ βαριά μακιγιάζ και επιβαρύνουν την επιδερμίδα τους.

Τι προϊόντα χρειαζόμαστε για να την πετύχουμε

  • Η συγκεκριμένη τάση μας κάνει να χρησιμοποιούμε τα καλλυντικά που αγαπάμε και να μην χρειάζεται να ξοδέψουμε έξτρα χρήματα προκειμένου να είμαστε στην μόδα. Αφού το μόνο που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι να έχουμε λίγα και λαμπερά προϊόντα ώστε να αναδεικνύουμε την λάμψη και την φρεσκάδα της επιδερμίδας μας με φυσικό τρόπο.

Λόγος δημιουργίας της

  • Επίσης η τάση αυτής της χρονιάς είναι να μας κάνει να δεχτούμε και να προωθήσουμε ότι δεν μας αρέσει στο πρόσωπο μας, κάνοντας μας να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται να κρύβουμε τίποτα το οποίο έχουμε πάνω μας για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε εμείς.

Παρακάτω σας προτείνουμε κάποιες λύσεις για να πετύχετε αυτή την νέα τάση:

  1. Προσπαθήστε να βάζετε στην επιδερμίδα σας, όσα πραγματικά προϊόντα έχει ανάγκη για να είναι λαμπερή
  2. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι φυσικά προς το δέρμα σας
  3. Εντάξτε την γιόγκα προσώπου στην καθημερινότητα σας και λάμψτε
  4. Προσπαθήστε να εξοικειωθείτε και να νιώσετε όμορφα με το δέρμα στο πρόσωπο σας.

Ακολουθεί βίντεο για τις τάσεις στον χώρο του μακιγιάζ το 2021

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here