Rosie Huntington Jason Statham: Περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους [pic]


Μέσα από μία ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το διάσημο μοντέλο Ρόζι Χάντινγκτον (Rosie Huntington) ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η Βρετανικής καταγωγής Ρόζι δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με μίνιμαλ στυλιστικό ύφος, κρατώντας για το τέλος τα χαρμόσυνα νέα. «Δεύτερος γύρος» έγραψε στη λεζάντα.

Rosie Huntington: «Taaa daahhh !! #round2».

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Το διάσημο μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας και έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της στο χώρο της μόδας, ενώ το 2011 έκανε και το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία «Transformers 3».

H ίδια είχε μιλήσει για την πρώτη τη εγκυμοσύνη στην Ashley Graham σε ένα επεισόδιο του «Pretty Big Deal» τον Δεκέμβριο του 2019, όπου αποκάλυψε ότι η απώλεια βάρους μετά τον ερχομό τον Jack στον κόσμο δεν ήταν τόσο εύκολη όσο νόμιζε παρά τις πολυάριθμες ώρες γυμναστικής. Το μοντέλο είχε πει στη συνάδελφό της ότι στην πρώτη της εγκυμοσύνη είχε πάρει περίπου 25 κιλά.

Σε μία παλαιότερη συνέντευξή της η Ρόζι Χάντινγκτον είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφους, ποιας διάσημης σταρ θα ήθελε να έχει τη θέση, με εκείνη να απαντά πως θα ήθελε να είναι η Rihanna, όταν τραγουδάει και χορεύει πάνω στη σκηνή. «Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η απόλυτη εμπειρία και την αγαπώ, αγαπώ τη μουσική της, αγαπώ όσα υποστηρίζει και νομίζω ότι αυτό δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο συναίσθημα, το να τραγουδάς σε ένα κοινό και το πλήθος να σε κοιτάζει με θαυμασμό. Θα ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω αυτό», είχε αποκαλύψει το διάσημο μοντέλο.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ