Βίντεο – Ντοκουμέντο από την Κερατέα: Μετά από εκτόξευση φωτοβολίδων ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά


Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν σχέδιο εμπρησμού καθώς μετά την εκτόξευση των φωτοβολίδων ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την φωτιά που ξέσπασε λίγο αργότερα στην Κερατέα, είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνονται δυο φωτοβολίδες να εκτοξεύονται στο Άνω Δασκαλείο Κερατέας, σε κατοικημένη περιοχή με χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που μίλησαν στο MEGA, αυτές οι δυο φωτοβολίδες ήταν και η αιτία που ξέσπασε η πυρκαγιά τη νύχτα της Πέμπτης στην Κερατέα, ενώ καταγγέλλουν σχέδιο εμπρησμού.

«Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας του εμπρησμού που έγινε χτες. Έγινε με δύο φωτοβολίδες από έναν πεζό στα 100 μέτρα από εδώ» είπε κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης έριξε δύο φωτοβολίδες, οι οποίες εκτοξεύτηκαν δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ώστε οι κάτοικοι να μην αντιληφθούν άμεσα τη φωτιά και ενημερώσουν την πυροσβεστική εγκαίρως.

«Αυτό που θέλω να τονίζω είναι πως κάποιοι θέλανε νεκρούς χτες το βράδυ, 02:00 η ώρα τη νύχτα που οι άνθρωποι είναι μέσα στα σπίτια τους και κοιμούνται να βγάζεις φωτιά 30 μέτρα μέσα στον οικισμό μέσα στα σπίτια είναι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει αν δούμε τι γίνεται από πίσω» πρόσθεσε κάτοικος.

Στο σημείο μετέβησαν 27 πυροσβέστες με 12 οχήματα, κύκλωσαν το σημείο όπου βρισκόταν η φωτιά και αφού έδωσαν μάχη με τις φλόγες, όλο το βράδυ, την έθεσαν υπό έλεγχο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ