Έγκλημα στον Βόλο: Οι δράστες κάλεσαν το ΕΚΑΒ – Πληροφορίες για συλλήψεις και ανακρίσεις


Ανατριχιάζει το έγκλημα που διαπράχτηκε στον Βόλο με θύμα έναν 47χρονο άντρα – Βρέθηκε νεκρός σε πάρκο και έφερε τραύματα από μαχαίρι και σφυρί

Με αγριότητα δολοφονήθηκε ένας 47χρονος στον Βόλο, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στην οδό Ιωλκού, στη συμβολή με τον περιφερειακό και πάνω του έφερε τραύματα από μαχαίρι και σφυρί.

Λόγω της φύσης του εγκλήματος οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το σώμα του άνδρα βρέθηκε γυμνό από τη μέση και πάνω, ενώ είχε αίματα στο κεφάλι, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό το 47χρονο θύμα ήταν χρήστης ναρκωτικών

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-volos, ο 47χρονος επισκέφθηκε με φίλο του οικεία, στην οποία βρίσκονταν άλλα δύο άτομα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνούν οι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μεταξύ των αντρών υπήρξε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 47χρονου με σφυριές και μαχαιριές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΕΚΑΒ κάλεσαν οι ίδιοι άντρες, οι οποίοι ταυτόχρονα προσπαθούσαν να καθαρίσουν το σπίτι και την αυλή του από τα αίματα.

Για την υπόθεση η Αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις και πραγματοποιεί ανακρίσεις σε τρεις φερόμενους ως εμπλεκόμενους, με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ