Στα 50.282 δολάρια ανήλθε το Bitcoin – Στα υψηλότερα επίπεδα τριμήνου


Στα υψηλότερα επίπεδα τριμήνου κινείται σήμερα το Bitcoin, το οποίο διαπραγματεύεται στην περιοχή των 50.282 δολαρίων.Η δε κεφαλαιοποίηση συνολικά της αγοράς κρυπτονομισμάτων έχει υπερβεί τα 2,14 τρισ. δολάρια.

Τις τελευταίες ημέρες, δύο βασικές ανακοινώσεις ήταν θετικές για τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αρχικά, η Coinbase δήλωσε ότι θα αγοράσει 500 εκατ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα και θα επενδύσει το 10% όλων των μελλοντικών κερδών σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Η πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων δήλωσε ότι σύντομα θα είναι η πρώτη δημόσια διαπραγματεύσιμη εταιρεία που θα κατέχει στον ισολογισμό της Ethereum, απόδειξη περιουσιακών στοιχείων μετοχών, διακριτικά DeFi και άλλα κρυπτοσυστήματα, εκτός από το Bitcoin.

Η δεύτερη είδηση που στήριξε το Bitcoin έχει να κάνει με την ανακοίνωση της PayPal ότι θα ξεκινήσει να επιτρέπει στους χρήστες της πλατφόρμας της να αγοράζουν, να κατέχουν και να πωλούν ψηφιακά νομίσματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπενθυμίζεται πως το Bitcoin έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, πάνω από 64.000 δολάρια τον Απρίλιο, αλλά ρευστοποιήθηκε πολύ τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, κινούμενο ακόμη και κάτω από τα 30.000 δολάρια. Ένας από τους κύριους λόγους ήταν η αυστηροποίηση του ρυθμιστικού ελέγχου από τις κινεζικές αρχές, η οποία ανάγκασε τις ετιαρείες με δραστηριότητες εξόρυξης Bitcoin να κλείσουν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ