Άνταμ Σάντλερ και Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφουν για το σίκουελ του Murder Mystery


Το Netflix θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του 2019.

To Netflix έδωσε το «πράσινο φως» για το σίκουελ της ταινίας Murder Mystery. Η είδηση ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, καθώς η ταινία του 2019 με πρωταγωνιστές τον Άνταμ Σάντλερ και την Τζένιφερ Άνιστον, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία της πλατφόρμας streaming.

Όπως μαθαίνουμε λοιπόν, η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα με γυρίσματα στο Παρίσι και την Καραϊβική. Ο Τζέρεμι Γκάρελικ έχει ήδη συμφωνήσει να κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα, ενώ Σάντλερ και Άνιστον πρόκειται να επιστρέψουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση της δεύτερης ταινίας.

Θυμίζουμε ότι όταν κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία το 2019 σκαρφάλωσε πολύ γρήγορα στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς ταινίες του Netflix. Συγκεκριμένα, πάνω από 30 εκατομμύρια συνδρομητές της πλατφόρμας, παρακολούθησαν τουλάχιστον δύο λεπτά από την ταινία, ενώ τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας το νούμερο αυτό ξεπέρασε τα 73 εκατομμύρια.

Όσον αφορά την κυκλοφορία του σίκουελ, εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο για στριμάρισμα περίπου στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ