Σπουδές με την εγγύηση προοπτικών επαγγελματικής εξέλιξης: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι η μοναδική σχολή με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης (93%) – Το νέο κτήριο στην Πάτρα – Οι 1000 και πλέον συνεργαζόμενοι φορείς και η αποκλειστική συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών

Με πορεία 54 ετών στον χώρο της εκπαίδευσης και περισσότερους από 50.000 απόφοιτους, η ΣΒΙΕ εγγυάται σπουδές με προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης ακόμα και στο εξωτερικό. Οι 1000 και πλέον συνεργαζόμενοι φορείς του ΙΕΚ ΣΒΙΕ πιστοποιούν το κύρος και την αξιοπιστία του. Με διάρκεια φοίτησης μόνο 5 εξάμηνα (συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής άσκησης) οι σπουδαστές του αποκτούν κρατικό δίπλωμα, αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Το ΙΕΚ ΣΒΙΕ είναι η μοναδική σχολή με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης (93%). Χάρη στην άψογη θεωρητική και εργαστηριακή προετοιμασία από την πρώτη στιγμή της φοίτησης, η είσοδος των αποφοίτων του στον επαγγελματικό στίβο γίνεται γρήγορα πραγματικότητα.

Η αποκλειστική συνεργασία του ΙΕΚ ΣΒΙΕ με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών διευρύνει τους γνωστικούς ορίζοντες των σπουδαστών του, προσφέροντας τους μια μοναδική μαθησιακή και επαγγελματική εμπειρία.

Η αμειβόμενη πρακτική άσκηση των σπουδαστών σε επιλεγμένους επαγγελματικούς φορείς της Ευρώπης μέσω του προγράμματος Erasmus+ και του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ανταγωνιστικά και μοναδικά πλεονεκτήματα της Σχολής, το οποίο την διαφοροποιεί στο σύνολο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Με γνώμονα τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας, η ΣΒΙΕ δίνει δυναμικά το “παρών” και σε άλλους, εξίσου σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας: μαγειρική, ζαχαροπλαστική, ξενοδοχειακά, αισθητική, παιδαγωγικά, προπονητική, οικονομία και διοίκηση, ανήκουν πλέον στις επιλογές του υποψήφιου σπουδαστή ΣΒΙΕ.

Συγκεκριμένα:

  • Η ΣΒΙΕ δημιουργεί την Πρώτη Vegan Σχολή μαγειρικής στην Ευρώπη με την υπογραφή του κορυφαίου vegan chef Νίκου Γαϊτάνου.
  • Ο δημοφιλής σεφ Γιάννης Αποστολάκης είναι δίπλα στους σπουδαστές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και μυεί τους αυριανούς επαγγελματίες στα μυστικά της σύγχρονης ελληνικής και ξένης κουζίνας, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.
  • Η GRAFTS, o μεγαλύτερος πάροχος εκπαίδευσης στον χώρο του fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει εξειδικευμένα σεμινάρια στους σπουδαστές της ΣΒΙΕ, τα οποία αποτελούν επιπρόσθετα επαγγελματικά εφόδια.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην καρδιά της Αθήνας (Πλ. Κάνιγγος 15-17) και της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 95), τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά του, οι έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές του, η δυναμική σχέση του με την αγορά εργασίας, την οποία κάθε χρόνο στελεχώνουν με επιτυχία οι απόφοιτοι του, συνθέτουν το προφίλ της Σχολής που αποτελεί την καλύτερη επιλογή στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Find us on:

https://www.facebook.com/ieksvie/

https://www.instagram.com/ieksvie/

Πλ. Κάνιγγος 15-17, 10677, Αθήνα

?210 32.32.323

Αγ. Ανδρέου 95, 26221, Πάτρα

?2610 277.770

[email protected]

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του Newsbomb.gr στην Εκπαίδευση


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ