Φίνος Φιλμς: «Να πάτε» – Το viral βίντεο για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού


Με ένα βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων η Φίνος Φίλμ στέλνει το δικό της μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

Στην προσπάθεια για ενίσχυση των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα συντάσσεται η Φίνος Φιλμ επιστρατεύοντας σκηνές από θρυλικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και ατάκες που έχουν εκστομίσει σπουδαίοι ηθοποιοί όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Νίκος Σταυρίδης, η Μαίρη Αρώνη κ.α.

Στο διάρκειας 40 δευτερολέπτων βίντεο κυριαρχεί η ατάκα «να πάτε» με σκηνές από ταινίες όπως «Γοργόνες και Μάγκες», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ο Γόης», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Ο Ατσίδας», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

Στο βίντεο ακούγονται και ατάκες όπως «η επιστήμη είναι θετική», «πάμε σε ένα φαρμακείο», «εγώ σαν γριά που είμαι και βλέπω μακριά σας λέω τούτο» σε μια προσπάθεια να πειστούν ολοένα και περισσότεροι να εμβολιαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την πορεία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα χθες, Τετάρτη, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 11.247.943 εμβολιασμοί και συγκεκριμένα 5.951.234 εμβολιασμοί με τουλάχιστον μία δόση και 5.668.041 ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί με δύο δόσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ