HΠΑ Τέξας: Η πόλη Iraan κλείνει μετά την αύξηση των κρουσμάτων covid-19


HΠΑ Τέξας: Περίπου το μισό από την πόλη  Iraan του Τέξας έχει μολυνθεί από την COVID-19. Μια ολόκληρη πόλη στο Τέξας αναγκάστηκε να κλείσει αφού οι μισοί κάτοικοι βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19. Το Iraan, η πόλη των 1.200 ατόμων στο δυτικό Τέξας, είχε ποσοστό θετικότητας 42% με 50 άτομα να μολύνονται μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων τον Αύγουστο, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Γενικού Νοσοκομείου του Iraan Jason Rybolt, σύμφωνα με το CNN.

Ο Rybolt ανέφερε επίσης έναν μικρό αριθμό κλινών ΜΕΘ που διατίθενται στο Τέξας, λέγοντας ότι ένας ασθενής χρειάστηκε να μεταφερθεί αεροπορικώς σε εξωτερικό νοσοκομείο για να λάβει περίθαλψη.

Το Τέξας αντιμετώπισε έλλειψη κλινών ΜΕΘ λόγω της έλλειψης μάσκας, των χαμηλών ποσοστών εμβολιασμού και του εξαιρετικά μεταδοτικού τύπου δέλτα της COVID-19.

Για να εξοικονομήσει χώρο για ασθενείς με COVID-19 ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ ζήτησε από τα νοσοκομεία να αναβάλουν τα προσδιορισμένα χειρουργεία. Η Ανεξάρτητη Σχολική Περιοχή Iraan-Sheffield χρειάστηκε ακόμη και να κλείσει τα σχολεία μετά από πέντε ημέρες μαθημάτων επειδή περίπου το ένα τέταρτο του προσωπικού του σχολείου βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, ενώ το 16% των μαθητών είτε μολύνθηκαν είτε εκτέθηκαν στον ιό. Ο Abbot εξέδωσε προηγουμένως ένα εκτελεστικό διάταγμα που απαγόρευε τις εντολές μάσκας στην πόλη και την κομητεία, το οποίο περιλαμβάνει επίσης σχολεία, καθώς και εντολές για εμβόλια, ανέφερε το Fox 7. Η πόλη πρόκειται να ανοίξει ξανά στις 30 Αυγούστου, ανέφερε το USA Today.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ