Πέθανε ηθοποιός της «Δυναστείας» δέκα ημέρες αφού διαγνώστηκε με καρκίνο


Ο ηθοποιός ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως σύζυγος της Τζόαν Κόλινς στη «Δυναστεία»

Θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ ο θάνατος του ηθοποιού Μάικλ Νάντερ ο οποίος είχε γίνει γνωστός για τον ρόλο του στη θρυλική σαπουνόπερα «Δυναστεία» και συγκεκριμένα για την παρουσία του στο πλευρό της Τζόαν Κόλινς.

Την ανακοίνωση του θανάτου του 76χρονου ηθοποιού έκανε η σύζυγός του, Τζόντι Λίστερ, σύμφωνα με την οποία ο Νάντερ «έφυγε» από τη ζωή δέκα ημέρες αφού διαγνώστηκε με καρκίνο στο τελικό στάδιο.

O Μάικλ Νάντερ και η Τζόαν Κόλινς από τη θρυλική σαπουνόπερα «Δυναστεία»

Ο Νάντερ άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια με την σύζυγό του να περιγράφει τα όσα πέρασε δίπλα στο πλευρό του καθώς τον έβλεπε να παραδίδεται στον καρκίνο.

«Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω τον θάνατο του συζύγου μου, Μάικλ Νάντερ, στις 23 Αυγούστου. Διαγνώστηκε με καρκίνο στο τελικό στάδιο στις 13 Αυγούστου και πέθανε 10 ημέρες αργότερα έχοντας δίπλα του εμένα και τον σκύλο μας Storm. Ο θάνατο και η διάγνωσή του ήταν ξαφνικοί και απροσδόκητοι και δεν έχω βιώσει ποτέ τέτοιο πόνο όπως αυτό που έζησα βλέποντας τον σύντροφό μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου» έγραψε η σύζυγος του ηθοποιού στην ανάρτησή της στο Facebook.

«Τον αγαπούσαν πάρα πολλοί και ο ίδιος απαντούσε σε όλα τα γράμματα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα που του έστελναν φίλοι του. Ετοιμαζόταν, δε, να εκδώσει βιβλίο για τη ζωή του και τη μάχη του με τις καταχρήσεις. Είχε τόσα πολλά ταλέντα και ικανότητες και είναι πλέον πολύ δύσκολο να φανταστώ της ζωή μου χωρίς την παρουσία του και το γέλιο του» πρόσθεσε η ίδια στο «αντίο» στον 76χρονο ηθοποιό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ