Στον ανακριτή για να απολογηθεί το 31χρονο μοντέλο – Τι θα υποστηρίξει για τα 33 γραμμάρια κοκαϊνης


Την πόρτα του ανακριτή για να απολογηθεί πέρασε το πρωί της Πέμπτης το 31χρονο μοντέλο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Η μελαχρινή καλλονή βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει επισύρουν ποινή που μπορεί να φτάσει και τα 15 έτη.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνοντας αθώα. «Η κατηγορία είναι κατασκευασμένη», υποστηρίζει.

Βίντεο του Newsbomb.gr από την προσέλευσή της στον ανακριτή:

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια» δήλωσε ο δικηγόρος της Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κατά την εξοδό του από το ανακριτικό γραφείο πριν λίγες ημέρες.

Το 31χρονο μοντέλο, που είχε αποσπάσει τίτλο ομορφιάς το 2011 και πριν μερικά χρόνια συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας του Star, είχε εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές μιλώντας για την προσωπική της ζωή και το γάμο της με έναν Άραβα σεϊχη.

Η ίδια είχε περιγράψει με μελανά χρώματα τον έγγαμο βίο της, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν ψυχολογική βία από τον πρώην σύζυγό της. «Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας. Το πρωί φύγαμε…», έχει περιγράψει σε τηλεοπτική εκπομπή.

Έχει καταθέσει αίτημα για πραγματογνωμοσύνη στο πολυτελές τζιπ της

Η 31χρονη αναμένεται να αρνηθεί πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται, ενώ θα υποστηρίξει πως δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως θα περιγράψει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, ενώ φέρεται έτοιμη να προσκομίσει και στοιχεία για το σκοπό αυτό.

Την ίδια στιγμή, έχει κατατεθεί ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας αίτημα προκειμένου να εξεταστεί το πολυτελές τζιπ που οδηγούσε από πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί εάν κάποιοι παραβίασαν το πολυτελές τζιπ και τοποθέτησαν κάτω από το κάθισμα τα 35 φιξάκια κοκαΐνης.

Κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι την παγίδευσαν και ζητώντας στη συνέχεια συγγνώμη για την αντίδρασή της, η 31χρονη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ του Σαββάτου. «Τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου τα βάλατε» ήταν τα πρώτα της λόγια μετά τον έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητό της και τα 35 σακκουλάκια ναρκωτικών που βρέθηκαν κάτω από το κάθισμά της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ