Προφυλακιστέο το 31χρονο μοντέλο – «Ήταν το έσχατο μέτρο» είπε ο δικηγόρος της


Προφυλακιστέο το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών – Τι είπε ο δικηγόρος της κ. Αντρέας Θεοδωρόπουλος στο Newsbomb.gr

Προφυλακιστέα κρίθηκε σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της στην ανακρίτρια, το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα, έχοντας στη κατοχή της 35 γραμμάρια κοκαΐνης, τοποθετημένα κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου της.

Το γνωστό μοντέλο υποστήριξε πως της έστησαν παγίδα. Η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά μέσα στο αυτοκίνητο της. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκίνητό της κατηγορουμένης βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε ίσο αριθμό συσκευασιών ποσότητας ενός γραμμαρίου, η κάθε μία.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της κ. Αντρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Newsbomb.gr για την προφυλάκιση της εντολέας του.

«Η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετοί ήταν αυτοί που ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι’ αυτό το λόγο έστελναν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η μελαχρινή καλλονή αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες που επισύρουν ποινή η οποία μπορεί να φτάσει και τα 15 έτη.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο ύστερα από διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή και αναμονή επί 1,5 ώρα στο γραφείο του Ανακριτή αποφάσισαν τελικά την προφυλάκιση της εντολέας του. «Ένας από τους δύο τελικά έκανε πίσω» είπε και πρόσθεσε «είπαν τελικά σύμφωνη γνώμη. Ποια σύμφωνη γνώμη όταν διαφωνούσαν επί μιάμιση ώρα;. Συμφώνησαν ότι διαφωνούσαν;» τόνισε.

Ο δικηγόρος θεωρεί την απόφαση απαράδεκτη καθώς όπως είπε «το μοντέλο είχε λευκό ποινικό μητρώο και το αδίκημα δεν ήταν η πώληση αλλά η διακίνηση» προσθέτοντας πως η εντολέας του,« είναι μάνα ενός ανήλικου τέκνου που το μεγαλώνει μόνη της καθώς ο πατέρας του παιδιού της τους έχει εγκαταλείψει».

«Ήταν το έσχατο μέτρο»

«Ήταν το έσχατο μέτρο που αδικεί την εντολέα μου» τόνισε ο δικηγόρος του 31χρονου μοντέλου ενώ είπε πως «θα μπορούσαν να της επιβάλλουν περιοριστικούς όρους καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε τέλεσης νέου αδικήματος» συμπλήρωσε. Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως η συγκεκριμένη απόφαση ίσως πάρθηκε για παραδειγματισμό στην κοινωνία.

«Αν δεν ήταν τόσο διάσημη η εντολέας μου και δεν έπαιρνε τόσο μεγάλη έκταση το θέμα και δεν θα προφυλακιζόταν η εντολέας μου» εκτίμησε και επανέλαβε πως ήταν το έσχατο μέτρο που αδικεί την κατηγορούμενη.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως νομικά είναι λάθος αυτή η απόφαση. Νομικά είναι μη αιτιολογημένη» κατέληξε.

Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης της η μητέρα της κατηγορούμενης ξέσπασε έξω από τα ανακριτικά γραφεία στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φωνάζοντας ότι η κόρη της είναι αθώα και ότι «ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί, να το βρει από το Θεό» είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ