Τζένιφερ Λόπεζ Μπεν Άφλεκ: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα;


Η επανένωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητήμενα θέματα στο κόσμο του σταρ σύστεμ. Η είδηση ότι οι δύο τους είναι ξανά μαζί έσκασε σαν βόμβα και ενθουσιάσε τους απανταχού fan των δύο σταρ.

Το διάσημο ζευγάρι βέβαια αποφεύγει να μιλά για το γεγονός κατά πόσο μάλλον για τα κοινά τους σχέδια στο μέλλον, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να είναι για τα καλά μαζί, ερωτευμένοι. Μάλιστα οι δύο τους σύμφωνα με πηγές αναζητούν σπίτι προκειμένου να ζήσουν μαζί, ενώ τις προάλλες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ εθεάθη με την μητέρα και το γιο του σε γνωστό mall, να κοιτάζει μονόπετρα δαχτυλίδα.

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης απαθανατίστηκε να κάνει βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και μεταξύ άλλων ο φακός τον «συνέλαβε» να κοιτάζει μονόπετρα σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT 97.5 Las Vegas (@hot975vegas)

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αν ο Ben Affleck θέλει να κάνει πρόταση στην Jennifer Lopez, είναι την ίδια στιγμή αποφασισμένος να μην κάνει βιαστικές κινήσεις προκειμένου να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως το 2002, κατά τη διάρκεια του πρώτου τους αρραβώνα, ο Ben Affleck διάλεξε για την εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με σχέδιο με ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων από τον διάσημο σχεδιαστή κοσμημάτων Harry Winston.

Ο αρραβώνας τους τότε έληξε άδοξα και το 2004 το ζευγάρι ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Να όμως που σήμερα, 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον πρώτο έρωτα, η λατίνα σταρ της μουσικής σκηνής και ηθοποιός είναι ξανά στο πλευρό του Μπέν Άφλεκ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ