Θαλασσινό αλάτι: 7 χρήσεις του θαλασσινού αλατιού στη ρουτίνα ομορφιάς σου [vid]


Το θαλασσινό αλάτι που λαμβάνεται από την εξάτμιση του θαλασσινού νερού είναι ένα ισχυρό συστατικό ομορφιάς. Πλούσιο σε μέταλλα όπως νάτριο, μαγνήσιο, ασβέστιο, νάτριο και κάλιο, το θαλασσινό αλάτι έχει πολλά οφέλη για το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά σου.

Θαλασσινό αλάτι για το δέρμα

  • Ως καθαριστικό πόρων

Το θαλασσινό αλάτι βοηθά στον καθαρισμό των πόρων στο δέρμα σας, ενώ εξισορροπεί την παραγωγή λαδιού και διατηρεί την υγρασία από μέσα. Οι αντιβακτηριακές του ιδιότητες αποθαρρύνουν την ανάπτυξη βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για τα σπασίματα και την ακμή.

  • Ως απολεπιστικό προσώπου

Το θαλασσινό αλάτι απολεπίζει το δέρμα φυσικά, ενώ τα μέταλλα του το θρέφουν. Παράλληλα, κάνει μασάζ στο δέρμα. Αυτό επαναφέρει τη φρεσκάδα του δέρματος, αφήνοντάς το νεανικό και ελαστικό.

  • Ως τονωτικό προσώπου

Το θαλασσινό αλάτι, όταν χρησιμοποιείται σε δοχείο ψεκασμού, λειτουργεί ως τόνερ απορρόφησης της δερματικής λιπαρότητας. Είναι ένας φυσικός και απαλός τρόπος για να ενυδατώσετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα σας.

  • Σε μάσκες

Το θαλασσινό αλάτι όχι μόνο απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα από το δέρμα, αλλά παρέχει επίσης τη σωστή ποσότητα ενυδάτωσης. Η χρήση αλατιού σε μάσκες βοηθά στην εξισορρόπηση της παραγωγής λαδιού και ενυδατώνει ακόμη και τα βαθιά στρώματα του δέρματος.

  • Ως scrub σώματος

Το θαλασσινό αλάτι αποτελεί ένα εξαιρετικό scrub για όλο το σώμα. Το αλάτι είναι ένα απαλό και φυσικό απολεπιστικό που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αποκαλύπτοντας λείο και φρέσκο ​​δέρμα. Η περιεκτικότητά του σε μέταλλα μαλακώνει το δέρμα, προσθέτοντας μια υγιή λάμψη.

Για τα μαλλιά

  • Θεραπεία κατά της πιτυρίδας

Το θαλασσινό αλάτι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της πιτυρίδας, ενώ παράλληλα διεγείρει τη ροή του αίματος και προάγει το υγιές τριχωτό της κεφαλής. Χρησιμοποιήστε θαλασσινό αλάτι στο τριχωτό της κεφαλής σας για να απορροφήσετε την υπερβολική λιπαρότητα και την υγρασία και να αποτρέψετε την ανάπτυξη μυκήτων.

Για τα νύχια

Βυθίστε τα νύχια σας σε νερό με θαλασσινό αλάτι, η πλούσια περιεκτικότητα σε μέταλλα θα τα κάνει πιο δυνατά, λευκά και φωτεινά. Το θαλασσινό αλάτι έχει επίσης μαλακτικό αποτέλεσμα για τις παρανυχίδες.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ