Ευαγγελία Συριοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον Στράτο Πατσατζή λίγο πριν υποδεχτούν το μωράκι τους


H ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου διανύει αναμφίβολα μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και μάλιστα για πρώτη φορά.

Η ηθοποιός είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι σε σχέση με τον Στράτο Πατσατζή, εδώ και πολλά χρόνια και οι δυο τους αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ γύρω από τη σχέση τους.

Μιλώντας για την σχέση της με τον Στράτο Πατσατζή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε δηλώσει:

«Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά».

Η ηθοποιός ωστόσο, αποφάσισε στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σπάνια φωτογραφία των δύο τους ή μαλλόν των τριών τους που είναι πολύ τρυφερή.

Η ίδια ποζάρει με μαγιό, ενώ ο Στράτος Πατσατζής, τη φιλά με αγάπη στη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Credits στην ανιψούλα μου που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν μπορούσα να μην την ανεβάσω…», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ