Η Παλίρροια ήταν παρούσα στη δύσκολη στιγμή της Β. Εύβοιας και στο πλευρό των πυρόπληκτων 


Ακόμη ένα καλοκαίρι με δύσκολες στιγμές για τους κατοίκους της Β. Εύβοιας, αυτή τη φορά με τις καταστροφικές πυρκαγιές και η Παλίρροια ήταν κοντά τους

Σ’ όλη τη διάρκεια της μάχης με τα μέτωπα της φωτιάς, η ελληνική εταιρεία έτοιμων γευμάτων Παλίρροια, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ήταν δίπλα στους πληγέντες.

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε σε προσφορά 5.000 μερίδων φαγητού. Η διανομή των γευμάτων έγινε σε συνεργασία με διάφορους τοπικούς φορείς όπως ο ΔΗΚΑΔΙΜΕ και ο ΔΟΠΠΑΧ (Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων και Δήμος Χαλκιδέων αντίστοιχα).

Επιπλέον, η εταιρεία θα προχωρήσει και σε οικονομική στήριξη στο δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, όπου σημειώθηκαν και οι μεγαλύτερες ζημιές.

Ταυτόχρονα, ως ένδειξη αλληλεγγύης και για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας που επλήγησαν από τις φωτιές, η Παλίρροια προχώρησε σε προσφορά 2.000 γευμάτων στον Ερυθρό Σταυρό (στις κεντρικές αποθήκες του φορέα).

Η Παλίρροια για άλλη μια φορά δείχνει έμπρακτα την αγάπη για τον τόπο της. Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας της Εύβοιας, αποτελεί κύριο μέλημα της μιας και η κεντρική μονάδα παραγωγής και το σημείο αναφοράς της εταιρείας βρίσκεται στην Εύβοια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ