Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Η τραγική ιστορία πίσω από το τσιμεντωμένο πτώμα- Η Μόνικα και ο No1 ύποπτος

Οι αστυνομικοί αναμένουν την εξέταση dna για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός ανήκει στην Μόνικα Γκιους

Σε περίπτωση που υπάρξει ταυτοποίηση, το επόμενο βήμα θα είναι να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για να αναζητηθεί στη Ρουμανία και να συλληφθεί ο 39χρονος σύντροφός της.

Όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου διέμενε η 42χρονη Μόνικα Γκιους στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, επισκέφθηκε την Τετάρτη τη μονοκατοικία του, παρατήρησε ότι σε ένα σημείο της αυλής υπήρχε τσιμέντο που δεν το είχε ξαναδεί στο παρελθόν.

Το γεγονός του κίνησε την περιέργεια, με αποτέλεσμα να καλέσει την Αστυνομία και να ενημερώσει για την «παράξενη» τσιμεντόστρωση. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, έσκαψαν με βαριοπούλα και τότε αντίκρισαν ανθρώπινα οστά. Αμέσως κατάλαβαν, ότι έχουν να κάνουν με πτώμα γυναίκας που -κατά τις έως τώρα εκτιμήσεις- δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λίγες μήνες νωρίτερα οι αστυνομικοί που αναζητούσαν την εξαφανισμένη Μόνικα Γκιους, είχαν ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή την αυλή του σπιτιού, όπου υπήρχε ένα καπάκι παλιού βόθρου. Τότε οι άντρες της Ασφάλειας είχαν κάνει έρευνα μέσα στο βόθρο και είχαν εντοπίσει μπάζα. Κανείς, ωστόσο, δεν είχε καταλάβει γιατί βρίσκονται εκεί τα μπάζα και ποιος ήταν αυτός που τα πέταξε. Κανενός το μυαλό δεν φαντάστηκε ότι μπορεί κάποιος να έθαψε και να σκέπασε με τσιμέντο το πτώμα της Μόνικα και στη συνέχεια να πέταξε εκεί μπάζα.

Ύστερα από τις χθεσινές εξελίξεις με τον εντοπισμό του πτώματος στην αυλή, αποκαλύπτεται ότι ο δράστης της δολοφονίας αρχικά έσκαψε στην αυλή, τοποθέτησε μέσα το πτώμα της γυναίκας και κατόπιν έριξε από πάνω τσιμέντο. Τα μπάζα από την εκσκαφή και το τσιμέντωμα φαίνεται ότι τα πέταξε μέσα στο βόθρο, όπου είχε γίνει τότε έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. χωρίς αποτέλεσμα.

Η εξαφάνιση της 42χρονης Μόνικα Γκιους είχε δηλωθεί στις 24 Μαΐου 2021 στο Τμήμα Ασφαλείας Δράμας από τη ξαδέρφη της. Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο η 42χρονη συγκατοικούσε με το σύντροφό της, ο οποίος είναι ο νούμερο ένα ύποπτος για τις Αρχές. Δυστυχώς για περίπου δύο-τρεις μήνες (από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τα τέλη Μαΐου) η Μόνικα δεν είχε δώσει σημεία ζωής, χωρίς κανείς να την αναζητά.

Ο 39χρονος Ρουμάνος έφυγε από την Ελλάδα για την πατρίδα του την περίοδο που χάθηκαν τα ίχνη της Μόνικα Γκιους. Στους γείτονες είπε, ότι βρήκε δουλειά στη Ρουμανία και πρέπει να φύγει. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται από την έρευνα, έφυγε πολύ βιαστικά, όπως φανέρωνε η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί κατά την πρώτη έρευνά τους στο σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νούμερο ένα ύποπτος και η 42χρονη αντιμετώπιζαν προβλήματα αλκοολισμού. Οι αστυνομικοί γνώριζαν την κατάσταση, καθώς αρκετές φορές είχε χρειαστεί να βοηθήσουν την 42χρονη να γυρίσει στο σπίτι.

Εφεξής οι αστυνομικοί περιμένουν την εξέταση dna για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός ανήκει στην Μόνικα Γκιους. Σε περίπτωση που υπάρξει ταυτοποίηση, το επόμενο βήμα θα είναι να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για να αναζητηθεί στη Ρουμανία και να συλληφθεί ο 39χρονος.

Η ξαδέρφη της Μόνικα Γκιους δηλώνει ότι «στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε η Μόνικα και ο σύντροφός της. Κανένας άλλος. Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα ο μεγάλος γιος της Μόνικα, που βρίσκεται στην Αγγλία, πήρε τηλέφωνο στην αδερφή της Μόνικα, η οποία ζει στην Ιταλία και της είπε ότι έμαθε από έναν φίλο του από την Κυπαρισσία ότι η μαμά του εξαφανίστηκε από τον Φεβρουάριο. Έτσι μάθαμε ότι κάτι δεν πάει καλά και δηλώσαμε την εξαφάνιση. Τώρα περιμένουμε την ταυτοποίηση. Εγώ πιστεύω ότι είναι η Μόνικα. Μετά την εξαφάνιση της Μόνικα ο δράστης έφυγε για τη Ρουμανία. Άφησε πίσω του ρούχα απλωμένα στα σχοινιά. Τόσο βιαστικά έφυγε. Στους γνωστούς του είπε ότι βρήκε καλύτερη δουλειά στη Ρουμανία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here